aktieraketer

3 Snabba Aktieraketer

aktieraketer

Hur hittar man aktieraketer?

Det enklaste sättet att hitta en aktieraket är att använda TA Gruppens indikator & robot. Roboten väljer enkelt ut aktieraketer. Den handlar sedan automatiskt valutapar åt dig på. Via robotens utséende i handelsprogrammet Metatrader 4 kan du simpelt övervaka dina kursvinnare och aktieraketer.

  1. Registrera enkelt ett konto hos den globalt licensierade mäklaren Accuindex. Du får fri tillgång till vår handelsrobot som hittar kursvinnare.
  2. Håll koll på din e-post – En av våra tekniker kommer att ringa upp dig för att hjälpa dig med installationen av paketen ”TA Aktiescanner” & ”TA Valutascanner
  3. Beställ en VPS – För att din handelsrobot skall ha möjlighet att handla även när du inte är vid datorn är det viktigt att ha en VPS. VPS står för ”Virtuell Privat Server”. Vi tillhandahåller en VPS för dig som kund, helt gratis.
  4. Installera MetaTrader 4 – Våra tekniker hjälper dig att installera MT4 och hjälper dig sätta igång roboten för att hitta aktieraketer.
statistik trading

Hitta din kursvinnare!

Vi hittar kursvinnare och aktieraketer genom förinställda inställningar i handelsroboten. Hur handelsroboten arbetar är självklart en företagshemlighet men den arbetar med avkänning av volatilitet i marknaden.

Handlar den enbart aktier?

Man kan ställa in den enkelt på att handla på det man anser intressant. Du kan handla aktier, fonder, index, valutor eller råvaror.

diagram uppåt

Hur vet jag att en robot är bra?

Vi backtestar samtliga robotar vi använder över flera år och gör resultaten publika här på TA Gruppens omdömen. Det är sen du själv som är ytterst ansvarig för att använda roboten ansvarsfullt. Tänk på att börja med en mindre summa dock minst 25 000SEK med tanke på att du kan behöva marginaltäckning om du använder hävstång.

Handlar roboten ofta?

Kursvinnare och aktieraketer dyker inte upp varje dag så man bör ta i beaktning att det kan ta en stund att hitta en handelsmöjlighet. Normalt sett kan du räkna med minst 50 trades i månaden. Ibland genom nya uppgraderingar som kontinuerligt sker kan du räkna med betydligt fler kursvinnare och aktieraketer än så.