at&t aktie

AT&T Aktie | Riktkurs 2022

Ett bolag som dem flesta inte tänker på och som är i vad som kan tänkas vara en tråkig bransch är just AT&T aktie och telefoni. Sanningen om telefonibranschen och teknologileverantörer inom telekommunikationsbranschen är den att det är en branch som är skyddad på många sätt. Telekommunikation är statligt sponsrat då det ingår i allmännförsvaret i flera länder och infrastrukturen vill man hålla nära staten. En sådan branch har därför oerhört höga kapitalkrav att slå sig in på om du även måste sätta upp din egen infrastruktur blir det nästintill omöjligt.

Bolaget bildades 1885 för att handha USAs första digital linje av kommunikation mot västeuropa genom telefoni och gick på den tiden under namnet American Telephone and Telegraph company.

AT&T Aktie och dess värdering

Bolaget AT&T Aktie har en skyhög värdering även omdet dippade under 2022 har det återtagit mycket mark. Det är en väldigt inflations-trygg branch med telekommunikation där dem fritt kan höja priser om dem behöver försvara marginalerna.

Marginalerna är fortsatt höga för ett av Usas ledande telekommunikationsbolag.

Hur investerar du i AT&T aktie?

För att köpa AT&T Aktie gör man det bäst genom att handla aktien via robotrådgivare som TA algo som ni ser till höger.

Bolaget handlar bland annat AT&T Aktie fullt automatiskt åt dig som investerare och har presterat 371% över 2.5 år sedan 2019.

Detta skall du tänka på innan du investerar i AT&T aktie manuellt:

  • Börsen är svängig och kan snabbt gå till förlust när du sover.
  • Du har inte möjlighet att sitta vid datorn 24/7.
  • Du är styrd av känslor det är inte TA algo.
  • TA algo är gratis du förlorar ingenting & det är inga dolda avgifter.

Därför kan det vara värt att handla just AT&T aktie fullt automatiskt via en robotrådgivare som har ett fantastiskt track record på hela 7 år.

Börsen 2022

För närvarande är aktiemarknaden i en uppåtgående trend under press, vilket innebär att det inte är den bästa tiden att köpa massor av aktier men ändå en bra tid för konservativa investeringar och för att identifiera topputmanare för din bevakningslista. Investerare bör söka ledande aktier i ledande branschgrupper som överträffar marknaden. Investerare bör notera att AT&T kan ses som ett defensivt spel på grund av dess höga utdelningar.

AT&T rapporterade resultat den 21 april. Resultatet för kvartalet som avslutades i mars kom in före Wall Streets prognoser. AT&T tjänade 77 cent per aktie på justerad basis, en minskning med 9% från ett år tidigare. Intäkterna sjönk med 13 % till 38,1 miljarder dollar.

I resultatreleasen sa företaget att justerad vinst per aktie för föregående års kvartal har omarbetats för konsekvens för att inkludera vinster på förmånsrelaterade och andra kostnadsinvesteringar.

Dessutom sa AT&T att det lade till 691 000 telefonkunder med efterbetalda mobiltelefoner jämfört med uppskattningar för en vinst på 423 000. Under mars kvartalet steg AT&Ts intäkter från trådlösa tjänster med 4,8 % till 14,7 miljarder USD jämfört med uppskattningar på 14,72 miljarder USD.