CTEK Aktier | Ska Man Investera I CTEK AB Publ

Att investera i CTEK aktier (även känt som CynergisTek) kan vara ett bra sätt att tjäna pengar. Företaget har en stark historia av lönsamhet och tillväxt, då de är en ledande leverantör av tekniska lösningar och tjänster. Dessutom är deras aktier allmänt omsatta på aktiemarknaden. Det är dock viktigt att noga överväga sina investeringsalternativ innan man köper CTEK-aktier.

Den här artikeln ger en översikt över företaget och dess ekonomiska historia samt några tips om hur man kan tjäna pengar genom att investera i CTEK-aktier.

Investera i CTEK aktie

CTEK aktie erbjuder företaget först och främst ett brett utbud av produkter och tjänster, bland annat mjukvaruutveckling, molntjänster och datalagring. CTEK har en stark historia av lönsamhet och tillväxt, och dess aktier är allmänt omsatta på aktiemarknaden.

Bolagets aktier är noterade på Nasdaq Stockholm-börsen och dess aktiekurs har varit volatil under de senaste åren. CTEK:s aktiekurs nådde en toppnotering på 1,818 kronor i December 2017, innan den föll till en bottennotering på 1,292 kronor i Augusti 2018. Företaget har dock sedan dess har företaget återhämtat sig och aktiekursen har stigit stadigt.

CTEK är överlag ett starkt företag med en lång historia av lönsamhet och tillväxt. Dess aktier handlas flitigt på aktiemarknaden, vilket gör det till ett bra val för investerare som vill tjäna pengar på sina investeringar. Det är dock viktigt att noga överväga sina investeringsalternativ innan manköper CTEK-lager.

ValutamäklareVad vi tyckerErbjudandeSkapa konto
Automatisk robothandel
Mellanösterns främsta onlinemäklare
Mellanösterns främsta onlinemäklare

Mellanösterns snabbast växande börs för robothandel

  • Förmånskundspaketet - Gratis
  • Aktiehandel på autopilot - Gratis
  • Riskhanteringspaketet - Gratis
ÖPPNA KONTOLäs recensionen

CTEK Aktie Analys

CTEK har ett börsvärde på 1,4 miljarder dollar. Bolagets aktie har sjunkit med 3 % under det senaste året, men stigit med 8 % under den senaste månaden. Bolaget har ett P/E-tal på 25,5 och en utdelningsavkastning på 1,8 %.

Tidigare bolagsresultat visar att de drabbats av svag efterfrågan på sina produkter samt av ogynnsamma valutakursförändringar. Detta har prognostiserat en blygsam återhämtning av försäljning och resultat under andra halvåret 2016, som med åren blev mycket bättre med en dyrare priskurs.

Riktkursen för CTEK

CTEK riktkurs har fastställts till 10 dollar. Detta baseras på företagets starka fundamentala förutsättningar och dess potential för framtida tillväxt. Trots de nuvarande ekonomiska förhållandena är CTEK väl positionerat för att fortsätta sina expansionsplaner och leverera aktieägarvärde.

Företagets produkter är också mycket efterfrågade och dess aktiekurs har varit en stadig uppåtgående trend. CTEK är ett pålitligt och innovativt företag som överlag har en stark erfarenhet av att leverera kvalitetsprodukter och tjänster. Dess aktiekurs förväntas fortsätta att stiga i takt med att företaget expanderar sin verksamhet och ökar sin marknadsandel.

CTEK Investor Relations

CTEK är ett svenskt företag som tillverkar och säljer batteriladdare och andra relaterade produkter. Företaget har ett starkt fokus på kvalitet och innovation och erbjuder ett brett utbud av produkter för både privata och professionella användare. Aktierna för CTEK kan handlas på OTC-marknaden i USA.

CTEK har en lång historia av att producera högkvalitativa produkter och tillhandahålla utmärkt kundservice. Företaget grundades 1984 och är sedan 1997 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. CTEK har sitt huvudkontor i Mora, Sverige, och har dotterbolag i Tyskland, Frankrike, Italien, Spanien, Storbritannien och Australien.

Vanliga Frågor och Svar

Kan man köpa CTEK hos Avanza?

Ja, du kan köpa CTEK-aktier via Avanza. För att göra det loggar du bara in på ditt Avanza-konto och söker efter ”CTEK” i avsnittet för aktiehandel. Därifrån kan du se aktuella aktiekurser och lägga en order.

Är CTEK köpvärd?

Företaget haa vuxit stadigt under de senaste åren. Under 2018 hade CTEK en nettovinst på 100 miljoner kronor, vilket var en ökning från 80 miljoner kronor 2017. Många anser därför att CTEK aktie är köpvärd.

Therése Vingåker
Therése Vingåkerhttps://ta-nyheter.se
Therese Vingåker är forskarassistent i tillämpad matematik vid TA-gruppen med en gedigen bakgrund på Chalmers tekniska högskola. Hon avslutade sina grundstudier i matematik och fysik vid Uppsala universitet 2016. Hennes nuvarande forskning ligger inom området spektralteori och matematisk fysik, med tillämpningar på plasmafysik och kvantmekanik.
Sveriges äldsta handelsrobot

3600+ Svenskar har inte fel. Är du också intresserad av att handla aktier på autopilot?

  • Du får ett förmånskonto med billigare courtage.
  • Du har full kontroll över ditt eget kapital & din egen riskhantering.
  • Copy tradingen är helt kostnadsfri för dig som förmånskund.
  • Det tar 3 minuter att registrera ett konto skicka in dina uppgifter o komma igång med TA Algo.