ctek aktier

CTEK Aktier | Investera | Aktieanalys | Riktkurs | 2022

Att investera i CTEK aktier (även känt som CynergisTek eller CTEK AB) kan vara ett bra sätt att tjäna pengar. Företaget har en stark historia av lönsamhet och tillväxt, då de är en ledande leverantör av tekniska lösningar och tjänster. Dessutom är deras aktier allmänt omsatta på aktiemarknaden. Det är dock viktigt att noga överväga sina investeringsalternativ innan man köper dem.

Den här artikeln ger en översikt över företaget och dess ekonomiska historia samt några tips om hur man kan tjäna pengar genom att investera i aktien.

Om CTEK
BörsStockholmsbörsen
SektorEnergi
TickerCTEK
VDJon Lind
Hemsidawww.ctek.com

Investera i CTEK aktie

CTEK-aktien erbjuder företaget först och främst ett brett utbud av produkter och tjänster, bland annat mjukvaruutveckling, molntjänster och datalagring. CTEK har en stark historia av lönsamhet och tillväxt, och dess aktier är allmänt omsatta på aktiemarknaden.

Bolagets aktier är noterade på Nasdaq Stockholm-börsen och dess aktiekurs har varit volatil under de senaste åren. CTEK:s aktiekurs nådde en toppnotering på 1,818 kronor i December 2017, innan den föll till en bottennotering på 1,292 kronor i Augusti 2018. Företaget har dock sedan dess har företaget återhämtat sig och aktiekursen har stigit stadigt.

CTEK är överlag ett starkt företag med en lång historia av lönsamhet och tillväxt. Dess aktier handlas flitigt på aktiemarknaden, vilket gör det till ett bra val för investerare som vill tjäna pengar på sina investeringar. Det är dock viktigt att noga överväga sina investeringsalternativ innan manköper CTEK-lager.

HandelsrobotVad vi tyckerInformation för produktenSkapa konto
Svensk ingenjörskonst från Chalmers
TA Algo via Accuindex

TA Algo via Accuindex

  • Courtagefri automatiserad handel.
  • Full kontroll över ditt kapital.
  • Historisk avkastning 2.5 år 371%
ÖPPNA KONTO

Aktieanalys

CTEK har ett börsvärde på 1,4 miljarder dollar. Bolagets aktie har sjunkit med 3 % under det senaste året, men stigit med 8 % under den senaste månaden. Bolaget har ett P/E-tal på 25,5 och en utdelningsavkastning på 1,8 %.

Tidigare bolagsresultat visar att de drabbats av svag efterfrågan på sina produkter samt av ogynnsamma valutakursförändringar. Detta har prognostiserat en blygsam återhämtning av försäljning och resultat under andra halvåret 2016, som med åren blev mycket bättre med en dyrare priskurs.

Riktkursen för CTEK

CTEK riktkurs fastställdes till 10 dollar (cirka 100 kronor). Detta baseras på företagets starka fundamentala förutsättningar och dess potential för framtida tillväxt. Trots de nuvarande ekonomiska förhållandena är CTEK väl positionerat för att fortsätta sina expansionsplaner och leverera aktieägarvärde.

Riktkursen sänktes dock till 69 kronor av Kepler Cheauvrex och upprepar behåll.

Det man ska veta om deras produkter är att de är mycket efterfrågade och dess aktiekurs har varit en stadig uppåtgående trend. CTEK är ett pålitligt och innovativt företag som överlag har en stark erfarenhet av att leverera kvalitetsprodukter och tjänster. Dess aktiekurs förväntas fortsätta att stiga i takt med att företaget expanderar sin verksamhet och ökar sin marknadsandel.

CTEK Investor Relations

CTEK är ett svenskt företag som tillverkar och säljer batteriladdare och andra relaterade produkter. Företaget har ett starkt fokus på kvalitet och innovation och erbjuder ett brett utbud av produkter för både privata och professionella användare. Aktierna för CTEK kan handlas på OTC-marknaden i USA.

CTEK har en lång historia av att producera högkvalitativa produkter och tillhandahålla utmärkt kundservice. Företaget grundades 1984 och är sedan 1997 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. CTEK har sitt huvudkontor i Mora, Sverige, och har dotterbolag i Tyskland, Frankrike, Italien, Spanien, Storbritannien och Australien.

Vanliga Frågor och Svar – FAQ – CTek aktie 2023

Vad är CTEK?

CTEK är en ledande leverantör av tekniska lösningar och tjänster, inklusive mjukvaruutveckling, molntjänster och datalagring.

Var är CTEK:s aktier noterade?

CTEK:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm-börsen.

Har CTEK:s aktiekurs varit volatil?

Ja, CTEK:s aktiekurs har varit volatil de senaste åren. Det nådde en toppnotering på 1,818 kronor i December 2017, innan den föll till en bottennotering på 1,292 kronor i Augusti 2018. Företaget har sedan dess återhämtat sig och aktiekursen har stigit stadigt.

Är CTEK ett bra företag att investera i?

CTEK är överlag ett starkt företag med en lång historia av lönsamhet och tillväxt. Dess aktier handlas flitigt på aktiemarknaden, vilket gör det till ett bra val för investerare som vill tjäna pengar på sina investeringar. Det är dock viktigt att noga överväga sina investeringsalternativ innan man köper CTEK-lager.

Vad är CTEK:s börsvärde och P/E-tal?

CTEK har ett börsvärde på 1,4 miljarder dollar. Bolaget har ett P/E-tal på 25,5.

Vad är riktkursen för CTEK?

CTEK:s riktkurs fastställdes till 10 dollar (cirka 100 kronor). Detta motsvarar en potential uppgång på 32 % från nuvarande kursnivå.