Dow Jones fundamental analys

USA verkar vara dem enda som tjänar på att världen ligger för krig, det är heller inte konstigt med tanke på att det är dem som tjänar sina största intäkter på att sälja vapen till EU och resten av världen. Vi ser en veckovis uppgång 3 veckor i rad sedan Pentagon rådgivaren Michael Bloomberg började skrämma upp världens att vi skulle gå i krig. Dow Jones är upp till grund av enorm vapen försäljning är samtliga börser är ner.

USA krigsekonomi

Som Joe Biden nämnde ”Americans got very rich during Corona pandemnic” Jag antar att han menar dem fåtal som äger aktierna i Pfizer och resterande läkemedelsbolagen, det blev iaf inte amerikanska folket.
Vi antar även att Joe biden som alltid varit betald av vapenloggin och det militära indistruella komplexet Raytheon och Familjen Koch även här använder samma argument.

Screenshot 38
dow jones 30 tradingview

DJ30

Indexet kommer gå bra genom hela kriget såvida inte USA dras in. Läs mer om detta på tradingview men tänk även på att använda en riktig bra och kvalitativ mäklare när du handlar detta index. Tänk även på att du har tillgång till hedge fonder som kan handla åt dig på Nellfx

Läs analysen om BTC/SEK här!

Vad innehåller detta index?

Dow jones innehåller dem flesta industriella bolagen såkallade verkstadsbolag i USA indexet är det dyraste i produktserien index. Priset på en del i detta index slår priset på andra så som standard & poor 500 med hästlängder det är nästan 10x priset. Dow jones slår även Nasdaq med råge även om Nasdaq är IT börsen i USA och resten av världen har dem inte allt för mycket att sätta emot DJ30s storlek. Dit Dow jones går, går även Amerika, detta betyder helt enkelt att det är to big to fail. Marknaden rör sig idag efter Dow jones snarare än att marknaden rör indexet.

Simon Matsson
Simon Matsson
Simon Matsson är forskare i TA-gruppen om Hilbertmatrisen. Han disputerade vid London school of economics och är nu postdoktor vid Northeastern University i Boston. Simons forskning är inriktad på numerisk analys och tillämpad matematik, med ett särskilt intresse för utveckling av effektiva algoritmer för att lösa storskaliga problem.
Sveriges äldsta handelsrobot

3600+ Svenskar har inte fel. Är du också intresserad av att handla aktier på autopilot?

  • Du får ett förmånskonto med billigare courtage.
  • Du har full kontroll över ditt eget kapital & din egen riskhantering.
  • Copy tradingen är helt kostnadsfri för dig som förmånskund.
  • Det tar 3 minuter att registrera ett konto skicka in dina uppgifter o komma igång med TA Algo.