elanders aktie

Elanders Aktie är väl stadgad för framtiden 2022

Den 9 januari 1989 introducerades Elanders B-aktie på Stockholmsbörsen. Företaget har 33 542 938 B-aktier noterade på NASDAQ OMX Nordic-listan i segmentet Mid Cap under symbolen ELAN B. Carl Bennet AB har varit den största aktieägaren sedan 1997 och kontrollerar 50,1 procent av aktierna och 65,9 procent av rösterna.

Elanders aktie – är ett globalt företag som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom supply chain management. Koncernen har cirka 7 000 anställda och är verksam i ett 20-tal länder på fyra kontinenter. De största kunderna finns inom fordonsindustrin, elektronik, mode och livsstil, hälsovård och biovetenskap samt industri.

Elanders aktie – tjänster

Elanders erbjuder sina kunder en rad olika tjänster, bland annat global orderhantering, inköp och upphandling, lagerhållning och lagerförvaltning, tryck och förpackning, utförande och distribution, frakttjänster, eftermarknadstjänster och förnyad handel.

Dessa tjänster är utformade för att effektivisera processen för hantering av leveranskedjan för Elanders kunder och hjälpa dem att spara tid och pengar.

Elanders storsatsar på miljön

Elanders har ett särskilt fokus på avancerade logistiklösningar med ett starkt inslag av mervärdestjänster. I samarbete med sina kunder utvecklar Elanders deras verksamhet, stärker deras konkurrenskraft och gör deras försörjningskedja mer hållbar. Optimal hantering av försörjningskedjan innebär lägre resursförbrukning inom transport, tillverkning och lagerhållning. Detta gör kunderna både mer kostnadseffektiva och hållbara

Elanders vill vara en global och strategisk partner för sina kunder i deras affärskritiska processer. Elanders mål är att vara ledande inom globala end-to-end lösningar för hantering av försörjningskedjan och att vara bäst på att uppfylla kundernas krav på effektivitet och leverans, med fokus på hållbarhet

I dagens affärsvärld söker allt fler företag efter sätt att bedriva en hållbar verksamhet. De vill minska sitt koldioxidavtryck, minska avfallet och använda resurserna effektivt. Elanders är ledande inom hållbara lösningar för hantering av leveranskedjan som hjälper våra kunder att uppfylla dessa mål

Elanders aktie – konkurrensfördelar

Elanders konkurrensfördel ligger i dess förmåga att tillhandahålla en komplett helhetslösning för sina kunder. Företaget har en omfattande förståelse för supply chain management-processen och kan erbjuda sina kunder en unik kombination av tjänster som hjälper dem att optimera sin verksamhet. Dessutom har Elanders ett starkt globalt nätverk som gör att företaget kan erbjuda sina tjänster över hela världen.

Elanders är en ledande global leverantör av lösningar för hantering av försörjningskedjan. Företaget har en stark konkurrensfördel tack vare sin förmåga att erbjuda sina kunder en helhetslösning och sin globala räckvidd. Om du letar efter en partner som kan hjälpa dig att optimera din process för hantering av leveranskedjan är Elanders ett utmärkt val.

Investera i elanders aktie

Är man intresserad av att handla Elanders aktie gör man detta bäst genom en automatiserad tjänst som TA algo på en utländsk mäklare, aktien är nämligen inte allt för likvid och det är lättare att handla den mot en likviditetsleverantör. Den automatiserade tjänsten gör en självständig analys och insiderköp från elanders ägare och gör en fullständig elanders analys av bolaget i sig.

Bör man investera i Elanders aktie?

Elanders är ett globalt bolag med kapitalstarka ägare vilket gör det till en trygg placering av ditt kapital. Du kan enkelt handla aktien antingen manuellt eller automatiskt via exempelvis TA Algo.

Vilka är Elanders aktieägare?

Carl bennet är bolagets storägare och kontrollerar över hälften av aktierna och rösterna i bolaget.

Elanders blir miljömedvetna

Elanders har åtagit sig att hjälpa våra kunder att uppnå sina hållbarhetsmål och samtidigt minska kostnaderna. Vårt fokus på miljövänliga lösningar har hjälpt oss att bli ledande inom branschen. Om du letar efter sätt att göra din leveranskedja mer hållbar, uppmanar vi dig att antingen investera i Elanders aktie genom TA algo eller via en nätmäklare så som Avanza eller Accuindex.