Läget i Ryssland

EURRUB, Rubeln rasar från runda 80 till 164 mot Euron på en vecka. Den har halverats säger Daniel Tomic som pratar med Lennart Johansson som befinner sig i Moskva med sin fru o barn. En biljett ut från Ryssland kostar ungefär 10x priset säger Lennart men säger att gränsen mot finland med bil är stängd om du har ryskt vaccin.

Rykten om avstängning av internet

Nyhetstidningen medusa.io skriver om att det läckt dokument om att ryssland tänker koppla ifrån sig från internet helt och hållet. I jämförelse med Kina som enbart har en brandvägg skall nu samtliga ryska bolag använda en ”.ru” domän. Man förbereder sig för att koppla bort sig helt och hållet och att bygga om internet.

en man i ett serverrum
En man i ett serverrum.

Oväntade konsekvenser av Rubelns fall

I väst förstår man nog inte riktigt hur rysk mentalitet fungerar säger Lennar på redaktionen. Ju mer du pushar en ryss ju mer kommer han göra motstånd. Fallet av rubeln kommer det ryska folket att lägga på Väst, och Ryssland är inte ett land av logik när det gäller konfrontation. Det här har hänt förr säger Lennart under andra världskriget när USA placerade oljeembargo mot Japan.

Japan hade dock inte den mängd kärnvapen ryssland har men dem gjorde sitt bästa i Pearl harbor och det kostade många amerikanska soldater livet efter det. I Andra världskriget förlorade den ryska befolkningen en tredjedel av sin befolkning i kriget. Jag tror inte väst förstå hur långt ryska folket är redo att gå för att deras världsbild skall få igenom sin sak säger Lennart. Europa står just nu på ruinens brant och kan vara över med ett knapptryck inom 10 minuter.

Snabba vinster på nedsidan av Rubeln

TA Algo har visat upp fantastiska resultat senaste dagarna dem flesta kunderna har tjänat upp mot 200% av sitt kapital sedan Rubeln började falla. Bli medlem idag genom att signa upp idag på Ymer Exchange.

ValutamäklareVad vi tyckerErbjudandeSkapa konto
Automatisk robothandel
Ymer Exchange är mellanösterns främsta onlinemäklare
Ymer Exchange är mellanösterns främsta onlinemäklare

Ymer exchange är mellanösterns snabbast växande börs för robothandel, Detta får du som förmånskund:

  • Förmånskundspaketet – Gratis
  • Aktiehandel på autopilot – Gratis
  • Riskhanteringspaketet – Gratis
ÖPPNA KONTOLäs recensionen

Hur utnyttjar jag krisen?

Lär dig med TA gruppen hur du kan utnyttja krisen till din vinning genom att handla naturgas när Ryska Rubeln dyker.

Lennart Johansson
Lennart Johansson
Lennart Johansson är student vid Luleå tekniska universitet i Sverige. Han har en bakgrund som systemingenjör på Microsoft på Irland. Lennart studerade rymdteknik, vilket gav bränsle åt hans kärlek till rymden och allt som har med den att göra. Han är en ivrig inlärare och älskar att utmana sig själv med nya saker. Lennart letar alltid efter möjligheter att utveckla sig själv och förbättra sina färdigheter. Han brinner också för att hjälpa andra att växa och uppnå sin potential.
Sveriges äldsta handelsrobot

3600+ Svenskar har inte fel. Är du också intresserad av att handla aktier på autopilot?

  • Du får ett förmånskonto med billigare courtage.
  • Du har full kontroll över ditt eget kapital & din egen riskhantering.
  • Copy tradingen är helt kostnadsfri för dig som förmånskund.
  • Det tar 3 minuter att registrera ett konto skicka in dina uppgifter o komma igång med TA Algo.