Läget i Ryssland

Läget i Ryssland

EURRUB, Rubeln rasar från runda 80 till 164 mot Euron på en vecka. Den har halverats säger Daniel Tomic som pratar med Lennart Johansson som befinner sig i Moskva med sin fru o barn. En biljett ut från Ryssland kostar ungefär 10x priset säger Lennart men säger att gränsen mot finland med bil är stängd om du har ryskt vaccin.

Rykten om avstängning av internet

Nyhetstidningen medusa.io skriver om att det läckt dokument om att ryssland tänker koppla ifrån sig från internet helt och hållet. I jämförelse med Kina som enbart har en brandvägg skall nu samtliga ryska bolag använda en ”.ru” domän. Man förbereder sig för att koppla bort sig helt och hållet och att bygga om internet.

en man i ett serverrum
En man i ett serverrum.

Oväntade konsekvenser av Rubelns fall

I väst förstår man nog inte riktigt hur rysk mentalitet fungerar säger Lennar på redaktionen. Ju mer du pushar en ryss ju mer kommer han göra motstånd. Fallet av rubeln kommer det ryska folket att lägga på Väst, och Ryssland är inte ett land av logik när det gäller konfrontation. Det här har hänt förr säger Lennart under andra världskriget när USA placerade oljeembargo mot Japan.

Japan hade dock inte den mängd kärnvapen ryssland har men dem gjorde sitt bästa i Pearl harbor och det kostade många amerikanska soldater livet efter det. I Andra världskriget förlorade den ryska befolkningen en tredjedel av sin befolkning i kriget. Jag tror inte väst förstå hur långt ryska folket är redo att gå för att deras världsbild skall få igenom sin sak säger Lennart. Europa står just nu på ruinens brant och kan vara över med ett knapptryck inom 10 minuter.

Snabba vinster på nedsidan av Rubeln

TA Algo har visat upp fantastiska resultat senaste dagarna dem flesta kunderna har tjänat upp mot 200% av sitt kapital sedan Rubeln började falla. Bli medlem idag genom att signa upp idag på Accuindex.

5/5 Stjärnor av Finansbranschen.se
TA Algo

Vill du skydda ditt kapital mot börsfall och samtidigt tjäna pengar?

TA Algo är Sveriges äldsta handelsrobot för valutor med ett beprövat track record av vinster. När börsen föll 2022 vände algoritmen förluster till vinst.

Med TA Algo kan du automatisera din handel utan avgifter och behålla full kontroll över ditt kapital på ditt eget konto. Roboten är lätthanterlig och har tjänat 371% sedan 2019. Det bästa av allt, det är gratis för alla kunder.

Ta kontroll över ditt kapital och börja tjäna pengar med TA Algo – Sveriges mest pålitliga handelsrobot. Registrera dig redan idag!

Hur utnyttjar jag krisen?

Lär dig med TA gruppen hur du kan utnyttja krisen till din vinning genom att handla naturgas när Ryska Rubeln dyker.