EURRUB millitärer

Frankrike utlovar EURRUB fullt ekonomiskt krig

eurrub

Bruno Le Maire hotar den Ryska Rubeln EURRUB med ekonomisk krigsföring. 488 Oligarker och superrika är redan under sanktioner. Man tvingar ryska fartyg in i hamn med militärtekniska medel för att kontrollera om dem är under sanktioner. Föredetta presidenten av Ryssland Medvedev ber hans Franska kollega att hålla sin mun då det i sin tur kan leda till ett riktigt krig, skulle den typen av krigsföring hända. EURRUB som valutapar är redan hårt pressat men det verkar som att den valuta som faktiskt tjänar på detta är USDRUB, USDEUR.

Vem tjänar på att EURRUB Skjuter i höjden?

Vem är det egentligen som tjänar på detta krig, man brukar säga att ingen valuta tjänar på krig. Det stämmer dock inte helt i det här läget, USD går bra när Jänkarna säljer både vapen och vaccin till EU. Rysslands rubeln är i smulor vilket inte är något konstigt men man borde fråga sig om representativ demokrati faktiskt fungerar. Direkt demokrati som dem har i Schweiz är nog den enda formen av demokrati som inte drabbats av korrupta ledare. Folket vill aldrig har krig man brukar tala om det gamla talesättet. Om du är intresserad av att lära dig mer av Makroekonomi ta dig tiden att investera i dig själv genom våra kurser hos TA Gruppen.

Old men fighting, young men dieing.

portraetschweizlandgjpg100 v HintergrundL

Fransoserna har dock kärnvapen

Ibland glömmer vi att den vinälskande folket som pratar lustigt och charmigt faktiskt sitter på Europas största kärnvapen samling efter Ryssland. Ett ekonomiskt krig gynnar varken euro eller rubeln och det har länge varit i amerikanska intressen att separera EU från Ryssland av geopolitiska anledningar. Ett EU med sin egen vilja är farligt för USA. Det är därför det var så viktigt för britterna och USA att demonisera Ryssland och att skära av dem från samtliga internationella samfund. Problemet med ett förtryckt folk är att dem inte blir mindre hårdförda av att leva fattigt, dem blir snarare mindre civiliserade och mer råa.

Vart är världen på väg?

Frågan är hur mycket ryssland tänker ta, ja dem invaderade Ukraina men hur ställer vi oss till situationen när vi förklarat krig mot dem ekonomiskt och dem trycker på knappen.