Handelsrobotar omdöme handelsrobot

Handelsrobotar omdöme

Vi tar pulsen idag på flertalet handelsrobotar och ger handelsrobotar omdöme. Vi förklarar även för våra läsare att vi har möjlighet att ge ut vår egen robot – helt kostnadsfritt!

Sigmastocks är en populär handelsmjukvara som blivit en fantastisk succé i Sverige. Sigmastocks arbetar automatiskt och effektivt för långsiktiga investerare men är dyr. För dem som är intresserad av lite högre avkastningar finns det dock bättre alternativ.


TA-Nyheter.se har vi nu skapat en grupp som fördelaktigt använder flera olika typer av robotar för vår handel. Den mest profitabla har varit vårt egna projekt som handlar valutor och aktier på Accuindex. Deras mäklare har bättre villkor när det gäller daytrading än till exempel Avanza.

Vad har då vår handelsrobot för omdöme? Jo, vi försöker se till att när en kund är nöjd så ber vi dem ge oss ett bra omdöme.

Hur fungerar er robot?

Även om källkoden är dold kan man i grova drag förklara att vår robot arbetar med något som kallas för maskinlärning eller ”machine learning” som det heter på Engelska. Vi använder oss av IBMs AI Cloud för att beräkna sannolikheten av ett utfall.


Projektet har varit verksamt sedan tidigt 2018 med mycket positiva resultat.

ibm watson3

Vad kostar det att testa vår robot?

Vi erbjuder vår robot kostnadsfritt i utbyte mot att man använder vår mäklare och länk, då tjänar vi även kapital på volymen som mäkleriet annars hade tagit själva. Vi önskar gärna dock att man ger vår handelsrobot omdöme på t.x trustpilot eller andra tjänster.

Behålla man hela vinsten själv?

Ja, med tanke på att vi tjänar pengar på volym och inte innehar en licens kan vi inte handla eller ta en procent av kunden enligt lag. Vi tjänar därför enbart pengar på volymen ni handlar. Det fina med det är att ju mer vinst ni gör ju mer volym kan ni handla och då tjänar vi mer pengar.

8th 1O0EbOo 1

Det är alltså en Win-Win situation?

Ja, vi anser att båda parter vinner och trevligare tillställningar kan vi skapa tillsammans!