handla virke online

Guide: Handla virke online hos 2 mäklare

Handel med träprodukter online

Hur kan jag handla virke online?. Många skogsbrukare tror att dem måste tjäna sitt leverne på att handla med fysiska trädprodukter, så som tryckimpregnerat virke, nu kan du istället handla virke online istället för att använda obehandlat virke utomhus. Det finns dock andra vägar att gå man kan som många vet sälja grovsågat virke, ohyvlat virke eller breda plankor. En skogshandlare som säljer virke kan ställa ut en CFD produkt på marknaden. En CFD produkt är ett contract for difference med en underliggande tillgång. Det viktigaste för kunden är som ni vet att dem kan handla billigt virke online och det är det som denna posten kommer handla om.

handla virke online
Hur handlar man virke och skog?

Men hur fungerar det, kan jag köpa virke från sågverk?

När din areal avverkas och priset går upp och ner kommer daytraders att handla och spekulera på om värdet av din skog skall gå upp och ner. Normalt sett när du handlar virke online är det publika bolag på börsen. Dessa tillåts att utställa en CFD men även småbolag har rätten att göra detta. När du ställer ut en CFD på din virkesareal och priset på ditt virke tjänar du en avgift på samtliga trades, detta är inbakat i Swap. Du kan läsa mer om detta hos Nellfx.

Handla virke online i CFD

Är du som ägare till skogsmark intresserad av passiva intäkter?

Vi tänkte väl att du skulle vara mycket intresserad av att utvidga möjligheten att tjäna passiva intäkter. Hos TA Gruppen hjälper vi dig att ställa ut en CFD mot den globala marknaden mot ett arvode. Möjligheten till passiva intäkter från virkeshandel, och fördelarna för dina slutkunder att ta del av uppgångarna av ditt bolag är oändliga. Dina slutkunder har alltså möjlighet att handla virke online & ta del av dina vinster utan att du behöver betala dem. Ditt bolag får en starkare representation och det ökar i tur din fysiska vinst utöver den passiva intäkten från CFD-handel på dina produkter.

Hur handlar jag virke?

När du handlar virke i virtuellt format bör du ta i beaktning att det du handlar är ett värdepapper på en underliggande tillgång. Johanssons skog och mark går upp i senaste kvartalsrapporten vilket gör att CFDn går uppåt. Nu tänker du men hur får man denna data till handelsplatsen?. Normalt sett hade detta varit det största problemet för småbolag men med TA gruppens prisflöde kan du enkelt koppla upp din CFD till ditt bokföringssystem så att värdet och priset rör sig i realtid.

Vart blir min CFD listad?

Vi på TA gruppen har ett fastställt samarbete med Accuindex där du har möjlighet att se din CFD i realtid. Vi samarbetar även med NellFX som är ett reglerat bolag i Filippinerna. Vi erbjuder dig ett hundra procent komplett paket, för att dina kunder skall kunna spekulera på din vinst. Läs mer om Accuindex.

crypto coins and graphs in the computer screen 2022 03 14 16 11 17 utc
Crypto coins and graphs in the computer screen,trade at home

När går virkespriserna ner?

Det är en utmärkt fråga och för dig som nu har konverterat din skog till en handlad CFD produkt kan du nu dessutom tjäna otroliga summor på att marknaden går ner då daytraders även spekulerar på nedgång.

Var är det billigast att köpa virke?

euro coin on stock chart financial investment con 2022 02 06 07 48 43 utc 1
Euro coin on stock chart. Financial investment concept. Close up.

Den billigaste mäklaren att handla virke online är helt klart Nellfx man bör även ta i beaktning att all handel med virke hos Nellfx sker fullt automatiskt och att du som skogsägare enbart behöver sitta tillbaka och njuta av volymen.
Du har nu en hundra procentigt passiv inkomst utan att sälja din mark eller din skog, är du intresserad av att veta mer så registrera ett konto med oss så hör vi av oss till dig.