hilbert aktie

Hilbert Aktie|Köp|Analys 2022-2025

Hilbert aktie är en internationell Hedgefond med kontor i Malta, Cayman islands och Sverige. Man är listade på First north och går under tickern (HILB B).

Hilbert aktie startades av Magnus och Niclas, två doktorander från Chalmers university of Technology. Man insåg snabbt hur hedgefond marknaden för kryptovalutor som var illikvida skulle komma att dominera avkastningsmöjligheterna inom den alternativa finanssektorn 2016-2022.

Hilbert aktie (HILB) erbjuder kvalificerade investerare att investera minst 100 000USD i deras olika former av fonder. Att vara nytänkande i en så konservativ branch som finans är svårt och det syns även på ledningen som man tagit in från den traditionella hedgefond-branschen.

Investera i hilbert group aktie

För den som är ovan vid kryptovalutor kan man tycka att Hilberts aktie rasat, det beror självfallet på deras tillgångar som är i olika former av kryptovalutor.


Ser man till Hilberts trackreckord går dem alltid ner vid nedgångar på kryptomarknaden, skillnaden är att dem går ner mindre än altcoin och main coin marknaden där dem har en stor exponering. Deras algoritm har räddat bolagets investerare från förluster snarare än en ren nedgång, vid uppgång däremot finns det hundratals procent att tjäna per kvartal. Hilberts fonder är upp flera tusen procent sedan 2017 tack vare deras pegg till kryptovalutor.

Hilbert group ipo

Uppdatering: 488 Mkr post money.
Uppdatering: 460 Mkr pre-money 506 Mkr post money om emissionen i början av maj 2021 fulltecknas. 10 kr per aktie.
400 Mkr pre-money och 440-460 Mkr post money vid emissionen i januari 2021. 10 kr per aktie.
https://www.nyemissioner.se/

Orderdjup senaste avslut mäklarstatistik företagshändelser

Idag 11/06 2022 har Hilbert tappat 72% av sitt totala värde vilket inte är konstigt då småsparare flyr när det stormar. Vad man bör tänka på rörande Hilberts fonder är att dem är ner men även att det kommer vända vid nästa halvering. Vi tror att Hilbert kan gå ner lite till men just nu är det otroligt undervärderat och vi ser enorm potential inför nästa halvering för Bitcoin.

Ser man på Nordnet och Hilbert group forum så är det många småsparare som förlorar hoppet, men det är för att dem som vanligt inte förstår finans. Småspararna säljer när dem borde köpa och just nu är det ett fantastiskt köpläge i Hilbert aktie. Hilbert group avanza forum har inte mycket aktivitet vilket även kan bero på att akttiviteten i aktien är hyffsat låg.

Bitcoins halvering

Halveringen kommer göra det svårare att utvinna block i kryptovalutan Bitcoin. Det dem flesta inte förstår är att detta påverkar marknaden oerhört positivt. Vi hoppas även på att se en reglering från amerikanskt håll för kryptovalutor då detta kommer att forsla in kapital till branschen.

Reglering av kryptovalutor

Detta är positivt på flera sätt för kryptobranschen i sig, det öppnar floddörrarna för pensionskapital, institutionella investeringar och dem stora pengarna. Detta medför att dem bolag som idag redan är investerade i kryptovalutor och idag besitter en portfölj som köpts billigt sedan 2017 som Hilbert har löper risken att fullkomligt explodera i värde. Till skillnad från resterande börsen som kommer sitta tight till i lågkonjunktur dem närmaste åren med hög inflation kommer detta inte drabba kryptobranschen lika hårt.

Just nu är det alltså en extremt bra möjlighet att investera i just Hilbert aktie (HILB).

HandelsrobotVad vi tyckerInformation för produktenSkapa konto
Prisvinnande valutarobot från Finansbranschen.se
TA algo

TA algo

Handla på börsen automatiskt

Med över 4000 kunder & över 422% i avkastning under perioden 2018-2023 är vi utan tvekan Sveriges mest pålitliga och välkända valutarobot.

  • Fullt automatisk handel
  • Verifierade resultat
  • Avkastning i både upp och nedgång
  • Lättanvänd för småsparare

Handel med TA Algo är helt gratis för dig som kund.

Öppna konto

Aktivitet i Hilbert aktie HILB

Hilbert aktie har idag inte allt för mycket aktivitet, ägarna säljer inte för dem vet vad som komma skall och småspararna förstår inte situationen vilket gör att dem avstår. Det är låg volym i handlande av aktier överlag i kryptobranschen just nu av samma anledningar.

Summering av Hilbert aktie (HILB)

Hilbert aktie kommer att leverera innan 2025, den som köper nu bör kunna se detta som en aktieraket på två års sikt. Vi räknar med en uppgång av 200-300% så fort kryptomarknaden tar sats innan och efter halveringen. I dessa tider är Hilbert en guldklimp som få hittills hittat hem till.

TA Gruppen sätter en stark köpsignal på Hilbert group med faktabaserade anledningar 2022. Vi räknar med en riktkurs på Hilbert aktie på 20kr innan 2026.