Min pension|Såhär gjorde jag för att öka den 2022

När man sitter här som en medelålders man med barn och tänker till lite rörande min pension, kommer det bli något över för oss som jobbar idag börjar man fråga sig. Pensionärer idag får det sämre och sämre och sedan skall andra faktorer inräknas som inflationen som är på alla fronter idag. Pensionen lär ju inte höjas när den väl är fastställd, hur skall man då göra för att stadigt utöka sin pension 2022, finns det någon snabblösning?

Aktier har alltid varit bra att äga och har du tillräckligt bör dem konverteras över till utdelningsaktier, men för den som inte har ett sparkapital över 200-300 000kr är det inte mycket du får i utdelning ändå.

Hur kan man skapa sig en lön från 200 000kr och leva bra, finns det en sådan lösning?

Hur fungerar pensionsprognosen

När jag går in på min pension utbetalning hos staten var det inte mycket att hurra för, faktiskt mindre än jag förväntat mig, jag ever ju trots allt mycket väl idag. Det är lite som ett problem man försöker skjuta bort i huvudet men samtidigt vet att det inte går att undvika. Hur kommer min pension se ut när jag blir gammal och skall jag sluta att förlita mig på staten om försörjning på äldre dar? Sanningen är nog precis som mitt undermetvetna försöker säga till mig, jag kan inte lita på att staten försörjer mig när jag blir gammal.

Därför startade jag för flera år sedan ett projekt i Göteborg med vänner från tradingbranschen i Limassol. Vi började bygga på algoritmer för handel som skulle handla aktier med dem strategier vi valde att handla manuellt med idag. Sett utifrån vårt nya projekt blev utökningen av min pension 2022 en utökning på 71% och har nu utökats med över 1782% sedan jag började runt 2011.

Hur jag använder robothandel för att utöka min pension

Om jag går in på pensionsmyndigheten mina sidor och kikar balansen verkar det som att jag kommer ha ut ungefär 17000 det är mindre än hälften var jag tar ut i lön idag efter många år i utlandet.

Om jag istället loggar in på min VPS hos TA Algo ser jag att dem 200 000kr jag startade med för flera år sedan nu är 3,562,000kr och jag förväntar mig att under dem närmaste tio åren så kommer avkastningen se ungefärt snarlik ut.

Simon Matsson forskaren från London School of Economics och en mycket god vän förklarar att med tanke på dagens tillvägagångssätt av myndigheten är det inte säkert att pensionen finns kvar när vi blir äldre, det finns helt enkelt inga pengar. Systemet idag är utformat som ett pyramidspel och är baserat på att mer och mer folk skall betala in till systemet, när det inte sker och vi har en sjunkande barnafödself kollapsar pensionssystemet precis som ett pyramidspel.

För att utöka pensionen använder vi TA Algo som handlar åt oss på den internationella valutamarknaden med godtyckligt resultat som slagit index nästan varje år sedan 2011.

Handelsroboten har täljt guld för min pension och jag behöver inte oroa mig att i framtiden tigga pengar av mina barn för en bättre pension.

Jag vet att kapitalet är tryggt hos en reglerad mäklare och kan ta ut det när jag vill.

Var ser jag alla mina pensioner?

Du kan enkelt se dina intjänade pensioner i TA Algos backoffice hos Accuindex.

Hur blir minPension 2022?

Det beror helt och hållet på hur mycket du har investerat med TA Algo och hur mycket vinst som skapats under året.

Hur kan man räkna ut sin pension?

Det enklaste sättet att räkna ut din pension är att ta TA Algos räkneexempel för framtida pensionsutbetalning.

Lennart Johansson
Lennart Johansson
Mitt intresse ligger i Svenska aktier, jag handlar fulltid med TA Algo och även Autotrader via Nordnet. Genom trading har jag hittat både ekonomiskt frihet och livsglädjen att göra något jag älskar att göra och det delar jag med mig till er.
Certifierad mjukvara för handel

TA algo har presterat sedan 2011 inom derivatbranschen. Den handlar automatiskt optioner, warranter och terminer med full automatiserad riskhantering.

  • Du får en gratis VPS där din terminal handlar från.
  • Du har full kontroll över ditt eget kapital & din egen riskhantering.
  • Robotrågivaren är kostnadsfri i enlighet med ESMAs regelverk.
  • Installationen av VPS och robotrådgivaren är kostnadsfri.