marknadsföra valutahandel

Hur Man Kan Marknadsföra Valutahandel På Nätet

Om man vill tjäna pengar på nätet så är marknadsföring av valutahandel och andra finansiella tjänster ett bra sätt att göra de på. När man hittar trafik så är det ett effektivt sätt att konvertera besökare till nya kunder, och det betalar bra.

I den här artikeln går jag igenom hur man kan marknadsföra valutahandel och varför man ska marknadsföra valutahandel.

[toc]

Hur marknadsföring fungerar idag

marknadsföra valutahandel

Att marknadsföra valutahandel på nätet är inte enkelt. Det finns många olika kanaler att marknadsföra på med flera olika plattformar som t.ex Tiktok, Facebook, Google, för att nämna ett fåtal. Tack vare att dessa plattformar drar till sig mycket trafik så innebär det att företag gärna vill synas där det finns folk. Problemet här är att det finns så pass många företag som vill synas, så därför måste annonsörer noggrant välja vilka företag man ska marknadsföra i en djungel där alla vill bli marknadsförda.

Så här väljer man företag att annonsera

För att välja vilka företag man vill satsa på så kommer det egentligen bara ned till en sak – vem som betalar bäst, och har bäst villkor. När man väl börjar solla igenom de utbudet som finns så kommer man snabbt se att företag som erbjuder finansiella tjänster faktiskt betalar bäst. Det var jag så jag hittade valutahandel och började marknadsföra de framgångsrikt!

Det finns många finansiella tjänster att marknadsföra, och här kommer det också ned till vem som betalar bäst med fördelaktiga villkor. Det kan t.ex handla om hur mycket företagen betalar per registrering och hur ofta de betalar ut provisionen.

Som annonsör är det också viktigt att man kollar upp företagen man ska annonsera. Man vill t.ex inte annonsera något oreglerat då det kan innebära problem för den som registrerar sig, men även för dig som annonsör. Ett oreglerat företag kanske lovar dig utbetalning varannan vecka, men kanske inte betalar ut något alls i slutändan. Då står man där med flera tusen dollar som man har tänkt sig att få utbetalt, utan att få något överhuvudtaget.

Varför ska man marknadsföra just valutahandel?

Jag kom in på marknadsföring av valuthandel just av den anledningen att det är här man hittar marknadsledande provision. När jag började marknadsföra så fick jag nästan inga erbjudanden alls eftersom jag inte hade någon tidigare statistik att visa upp. Men jag visste att det var värt att fortsätta leta, och till slut fick jag ett avtal med en mäklare som erbjuder valutahandel. Jag fick tillgång till bilder och länkar som jag började sätta upp på min hemsida, och i början gick det trögt eftersom jag hade väldigt lite trafik.

Eftersom jag dagligen arbetade med min hemsida så började det trilla in lite klick på länkarna i mina banners. Ett par månader senare så hade jag mina första registreringar, och efter tre månader så hade jag genererat min första kund. Det kändes fantastiskt att kamma hem några extra tusenlappar på min hemsida, och idag två år senare så har det betalat av mina lån och skulder. Det är just av denna anledning som jag är glad över att jag valde finansiella tjänster och inte någon annan bransch som betalar sämre.

Nackdelar med att marknadsföra valutahandel

Det är ingen dans på rosor att marknadsföra trading på nätet. Även om du har trafik så är det ingen garanti att det blir registreringar, utan man måste ha tålamod. Ibland kan man få en hel del registreringar utan någon insättning, och det kan vara frustrerande. Man måste alltså ha tålamod, och har man inte de så borde man marknadsföra något annat.

Utöver detta så finns det inte särskilt många nackdelar med att marknadsföra valutahandel. Det är för det mesta roligt att handla med finansiella tjänster, så det ska kännas kul att ha möjligheten att erbjuda sina besökare en bra handelsplats för dem.

Att marknadsföra med ett CPA-avtal

Det finns lite olika provisionstabeller när det kommer till att marknadsföra valutahandel. Den totala kostnaden för en kund från den första kontaktpunkten till den slutliga konverteringen är vad vi kallar ”kostnad per förvärv”, eller CPA som man säger på Engelska. Det innebär hur mycket det kostar för varje person som gör något så enkelt och okomplicerat som att köpa din produkt eller tjänst.

Exempel på en CPA: Björn driver en hemsida med en annons om ett företag som bedriver valutahandel. En besökare på hemsidan klickar på annonsen och registrerar sig i registreringsformuläret med namn, email och telefonnummer. Företaget ringer upp den här besökaren för att erbjuda valutahandel, och besökaren sätter in pengar. Björn har nu tjänat in en CPA.

Hur mycket kan man tjäna med CPA-avtal?

En CPA kan vara allt ifrån $10 till $500 men genom våra uppförhandlade avtal är du garanterad minst $550. Om du vill komma igång och marknadsföra valutahandel så kan du klicka här för att teckna ett avtal med TA.

Exempel på hur mycket man kan tjäna: Björn har drivit trafik till sin hemsida i över en månads tid. Han har genererat 15 registreringar och 3 stycken CPAs. Det han ska få utbetalt är 3 x $550, vilket totalt är $1650.