kjell och company aktie

Kjell och Company Aktie | Investera | 2022

Kjell Group är en ledande leverantör av hemelektronik i Norden. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, bland annat datorer, kraft och verktyg, nätverk samt ljud och video. Kjell Group bedriver verksamhet genom fysiska butiker och e-handel och betjänar främst privatpersoner. Företaget har sitt huvudkontor i Malmö, Sverige, grundades 1988 och är idag ett börsnoterat bolag på Nasdaq Stockholm

I det här blogginlägget ger vi dig en kort översikt över Kjell Group, dess historia, affärsmodell och huvudmarknader. Håll dig uppdaterad för att lära dig mer om detta intressanta företag!

Industri, Sektor och Symbol
BörsFirst North Stockholm
SektorKonsumenttjänster
TickerKJELL
VDAndreas Rylander
Hemsidawww.kjellgroup.se

[stock_market_widget type=”card” template=”chart4″ assets=”KJELL.ST” display_currency_symbol=”true” api=”yf” chart_range=”1mo” chart_interval=”1d”]

Investera i Kjell Group Aktie

För att investera klokt i bolaget behöver man först veta mer om det. Företaget började sälja tillbehörsprodukter i början från en butik i Sundsvall. Företaget utökade sitt produktsortiment till att även omfatta el- och verktygsprodukter, nätverk samt ljud- och videoprodukter. Kjell Group öppnade sedan sin första e-handelsbutik.

Idag är Kjell Group en ledande leverantör av hemelektronik i Norden. Företaget erbjuder ett brett produktsortiment via sina fysiska butiker och e-handelsplattformar. Kunderna är främst privatpersoner.

Kjell Group har en stark närvaro på den nordiska marknaden med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Företaget har sitt huvudkontor i Malmö och har cirka 654 anställda.

Videon visar en IPO-analys om bolaget.