Kjell och Company Aktie | Investera | 2022

Kjell Group är en ledande leverantör av hemelektronik i Norden. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, bland annat datorer, kraft och verktyg, nätverk samt ljud och video. Kjell Group bedriver verksamhet genom fysiska butiker och e-handel och betjänar främst privatpersoner. Företaget har sitt huvudkontor i Malmö, Sverige, grundades 1988 och är idag ett börsnoterat bolag på Nasdaq Stockholm

I det här blogginlägget ger vi dig en kort översikt över Kjell Group, dess historia, affärsmodell och huvudmarknader. Håll dig uppdaterad för att lära dig mer om detta intressanta företag!

Industri, Sektor och Symbol
BörsFirst North Stockholm
SektorKonsumenttjänster
TickerKJELL
VDAndreas Rylander
Hemsidawww.kjellgroup.se

Investera i Kjell Group Aktie

För att investera klokt i bolaget behöver man först veta mer om det. Företaget började sälja tillbehörsprodukter i början från en butik i Sundsvall. Företaget utökade sitt produktsortiment till att även omfatta el- och verktygsprodukter, nätverk samt ljud- och videoprodukter. Kjell Group öppnade sedan sin första e-handelsbutik.

Idag är Kjell Group en ledande leverantör av hemelektronik i Norden. Företaget erbjuder ett brett produktsortiment via sina fysiska butiker och e-handelsplattformar. Kunderna är främst privatpersoner.

Kjell Group har en stark närvaro på den nordiska marknaden med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Företaget har sitt huvudkontor i Malmö och har cirka 654 anställda.

Videon visar en IPO-analys om bolaget.
Therése Vingåker
Therése Vingåkerhttps://ta-nyheter.se
Therese Vingåker är forskarassistent i tillämpad matematik vid TA-gruppen med en gedigen bakgrund på Chalmers tekniska högskola. Hon avslutade sina grundstudier i matematik och fysik vid Uppsala universitet 2016. Hennes nuvarande forskning ligger inom området spektralteori och matematisk fysik, med tillämpningar på plasmafysik och kvantmekanik.
En Svensk profitabel handelsrobot

3700+ Svenskar gjorde vinster när börsen föll 2022 med hjälp av TA algo.

TA Algo är Sveriges äldsta handelsrobot för valutor & derivatprodukter. Roboten har ett gediget track record av vinster och skyddar dig som kund mot börsfall.
När börsen föll 2022 förlorade ingen av våra kunder pengar utan tjänade istället. Roboten är lätthanterlig och har tjänat 371% sedan 2019.

  • Courtagefri automatiserad handel.
  • Full kontroll över ditt kapital på ditt eget konto.
  • Roboten är helt gratis för alla kunder.