köpa aktier

Köpa aktier Så gör du vinster på autopilot 2022

När och hur vi bestämmer oss för att köpa aktier finns det där ute en myriad av onlinemäklare och banker som gärna vill ha oss som kunder. Vissa aktörer för dina aktieköp är subventionerade av staten via ISK eller investeringssparkonto som det står för, det är dock inte alltid det är rätt alternativ för dig som kund.

Är man ute efter lite mer exotiska aktier hamnar man direkt i någon utlandsdepå eller någon form av kapitalförsäkring där du inte på ett lätt sätt kan avyttra din position på ett skattevänligt eller tradingmässigt sätt. Det viktigaste man bör tänka på när du skall köpa aktier är att du är hos en mäklare som du kan få hjälp utav, i snitt enligt Finansinspektionen förlorar 76% av Svenskar kapital vid aktiv trading.

En småsparare startar ofta genom att köpa aktier för 1000 kr och sedan se hur det går för att börja spara månatligen.

I denna guiden kommer vi gå igenom hur du som småsparare och daytrader gör för att köpa aktier till ett billigt pris med utökade förutsättningar för vinster i marknaden.

Läs det här innan du investerar i värdepapper

Innan du börjat spara med aktier har du säkert hört namn såsom avanza eller nordnet eller kanske att mamma eller pappa valt att köpa aktier swedbank, Nordea och SEB är ju vanliga aktier på börsen trots allt. Men vad skulle du säga om jag sa att detta absolut inte är till din fördel utan att Sveriges aktiemarknad är i en bubbla och att du skulle göra bra i att investera på annat håll?
Dem flesta som ställer sig frågan om dem bör investera i utlandet gör inte det helt enkelt för att man är rädd för det man inte känner till.

Skattefria aktieköp

I andra länder så som Dubai är det skattefritt att handla med aktier, helt skattefritt. Du kan leva på din aktiehandel i Dubai även på ett kapital på 250 000kr.
Om du handlar med exempelvis en prisbelönt mäklare så som Accuindex skulle du alltså kunna handla samma aktier men även valutor och index utan att betala skatt till Skatteverket. Kom igång och köp aktier på 3 minuter automatiskt via TA Algo.

Om man läser på TA Algo och deras hemsida ser man rätt fort att det nästan är ett måste att handla med en handelsrobot 2022 tack vare att bankerna sitter och köper och säljer aktier samtidigt som du själv. Du har därför inte mycket chans om du skall köpa och sälja aktier som daytrader såvida inte även du handlar med en handelsrobot för aktier och valutor.

Att köpa aktier & sälja dem till vinst automatiskt

När du skall köpa och sälja aktier är det viktigt att det sker systematiskt, du vill ha en inbyggd funktion för riskhantering då den normalt sett tar upp för mycket tid. Dem flesta som använder riskhantering idag har ofta avdelningar som sköter detta åt dem, som småsparare lär du inte ha några anställda och det är därför viktigt vid köp och sälj av aktier att du har det mesta automatiserat.

Avgiftsfri aktiehandel

Det är som fantastiskt med TA Algo är den erbjuds gratis till småsparare, TA Gruppen får nämligen betalt av mäkleriet när roboten handlar och tjänar pengar på att få en del av courtaget. Alla parter vinner på TA Algo, investeraren gör vinster, mäklaren tjänar på courtage och TA gruppen får en del av courtaget.

Köpa aktier hur kommer jag igång?

Om du är som oss som har ett heltidsjobb och fortfarande vill vara exponerad mot marknaden men på ett trygg sätt kan du läsa mer om hur du gör för att komma igång med dina aktieköp automatiskt via den här knappen.

Vanliga frågor och svar vad du skall tänka på vid aktieköp

Vilka aktier ska man köpa som nybörjare?

Som nybörjare gör du bäst i att automatisera dina aktiehandel, du är inte tillräckligt erfaren för att trada manuellt och bör behandla din trading med försitighet och låta en robot systematiskt handla åt dig.

Hur mycket pengar ska man ha för att köpa aktier?

Du kan starta med så lite som 250EUR men om du vill leva på att köpa aktier behöver du iaf ha 250 000SEK.

Hur ska jag investera 10 000?

TA Algo har presterat 371% när börsen fallet brett. 10 000KR hade blivit över 37000SEK vid investering via TA Algo på 24 månader.

Var ska man köpa aktier?

Det bästa sättet att köpa aktier är att göra det där skatteverket ej har insyn exempelvis Accuindex.

Var kan jag köpa och sälja aktier?

Du kan köpa och sälja aktier på onlinemäklare som exempelvis Accuindex.

För vilken typ av aktier gäller noll provision?

Samtliga aktier kan handlas via noll provision om du handlar dem genom TA Algo.

Hur blir jag rik på aktier?

Du blir rik genom ränta på ränta och aktiv trading genom en robot exempelvis TA gruppens, Quantum Delta Hedge

Vilka användare kan köpa aktier utan provision?

Samtliga användare av TA Algo handlar aktier och valutor utan provision via Accuindex.
Samtliga kunder är i samma kundgrupp hos TA vilket gör att du alltid tjänar pengar ihop med oss på avgifterna.

Vad kostar det att köpa utländska aktier?

Det kostar samma summa att köpa utländska aktier som Svenska via TA Algo och Accuindex, det är courtagefritt.
Handlar du på Svenska mäklare blir det direkt dyrare avgifter.

Köpa aktier tips på handelsplattform

Det viktiga när du väljer en handelsplattform är att det är lätt att komma igång, idag pratar dem flesta av oss engelska eller kan i alla fall läsa oss till på engelska vilket öppnar upp för en helt ny marknad av handelsplattformar.

Metatrader 4

Metatrader eller MT4 som den kallas i populära sammanhang är en fantastisk mjukvara för du kan enkelt handla forex, råvaror och aktier automatiskt. Metatrader stödjer TA Algo paketet vilket gör att du som småsparare kan köpa aktier utan problem och sälja dem gentemot en likviditetsleverantör utan risk för att hamna i en illikvid marknad.

Track record för aktieköp TA Algo

TA Algo presenterar ett fantastiskt track record som är nedladdningsbart vilket gör det enkelt för dig som småsparare att köpa aktier automatiskt och även att sova gott på natten. Du behöver inte oroa dig att hur marknaden har gått under natten för du vet att det sköts automatiskt.

TA Algo har preseterat över 371% på 24 månader enligt deras verifierbara track record vilket gör det till en av dem högst presterande handelsrobotarna i den Svenska industrin för att köpa och sälja aktier.

För att köpa aktier nybörjare

Det viktigaste som nybörjare i en marknad där minst 76% förlorar kapital vid aktiv handel är att inte handla själv, gör inte misstaget av att sitta med manuell handel. Du är ingen fondförvaltare så låt proffsen sköta det automatiskt.