Marta Ilbak byter till Equiti Group

Nigel holmes stiger ner från Global head of HR och blir ersatt av Marta ilbak.

Equiti group som är en erkänd FX mäklare i MENA regionen och mellanöstern rekryterar Marta Ilbak till ny HR chef. Det är en av dem främsta aktörerna inom FX, aktier, CFD-handel och futures. Företaget har en enorm spridning av kontor från mellanöstern till Afrika och har på ett par år lyckats att bli väldigt starka och likvida.
Deras modell går till stor del ut på market making men dem har visat att dem sköter korten snyggt inom just market makingen för forex och aktier.

equiti 1
equiti groups logga i dubai

Karriär i Dubai

I sin karriär har nu Marta lyckats landa ett riktigt topjobb i Dubai och vi gratulerar henne till framgången och hoppas på en intervju inom kort. Innan Equiti skötte Marta en stor omstrukturering av arbetsmetoderna på Deliveroo en Service provider inom finansbranschen lite som trustly hemma i Sverige. Kort efter hennes omstrukturering förbereddes det för börsnotering som var mycket lyckad. Vi anser där att Equiti gjort ett fantastiskt val med Marta Ilbak.

dubai skyline cityscape sheikh zayed road dusk small
equiti groups huvudkontor i dubai
Anna hovstrandh
Anna hovstrandh
Föredetta Journalist och numera trader, aktiefanatiker, frilansande skribent & RSI fantast för tidsskriften för ekonomika tidsskriften TA Nyheter.
Sveriges äldsta handelsrobot

3600+ Svenskar har inte fel. Är du också intresserad av att handla aktier på autopilot?

  • Du får ett förmånskonto med billigare courtage.
  • Du har full kontroll över ditt eget kapital & din egen riskhantering.
  • Copy tradingen är helt kostnadsfri för dig som förmånskund.
  • Det tar 3 minuter att registrera ett konto skicka in dina uppgifter o komma igång med TA Algo.