Midsummer Aktie | Investera | Stora Aktiedagen

Midsummer aktie är en del av ett företag som tillverkar produktionsutrustning för tunnfilmsceller och solcellsmoduler. Produktportföljen består av lättviktspaneler, tillverkningsenheter, sputtreringslösningar, byggnadsintegrerade solcellslösningar samt tillämpningar för fordons- och konsumentprodukter. Den största verksamheten finns på den nordiska marknaden. I det här blogginlägget kommer vi att ge en kort översikt över Midsummer och deras produkter.

Om Midsummer
SektorEnergi
Grundades2004
VDSven Lindström
OrdförandeJan Johansson
Vart bolaget finnsJärfälla, Sverige
TickerMIDS
HemsidaMidsummer.se
Tabellen är lånad från Avanza.se

Investera i Midsummer aktie

Midsummer har som mål att bli en ledande leverantör av utrustning för solcellsindustrin. Idag är företaget en världskänd leverantör av produktionsutrustning för tunnfilmsceller och solcellsmoduler. Företagets största marknadsandel finns i Norden, men de har en global räckvidd med kunder i Europa, Asien och Nordamerika.

Midsummers toppmoderna produktionsutrustning är utformad för att öka effektiviteten och produktiviteten samtidigt som de sänker kostnaderna för deras kunder. Företagets engagemang för innovation har gjort det möjligt för dem att bli ledande inom sin bransch; de introducerar ständigt nya produkter och lösningar för att möta kundernas ständigt föränderliga behov. När världen fortsätter att gå mot förnybara energikällor är Midsummer redo att spela en viktig roll i övergången med sin banbrytande teknik och pålitliga produktionsutrustning.

En video där det talas om Midsummer-aktien som en hållbar investering.

Midsummer medverkar på Stora Aktiedagen i Göteborg

Midsummer kommer att delta i Stora Aktiedagen den 9 november i Aktiespararnas regi. Midsummers VD Sven Lindström förväntas presentera deras verksamhet och produkter samt ge en översikt över vad de förväntar sig av detta evenemang, samtidigt som de diskuterar marknadstrender för tak gjorda av sådana. I slutändan utökar de sin räckvidd ännu mer än tidigare!

Klockan 13.30 börjar Midsummer:s presentation och kommer att vara en investerarpresentation. Efter deras presentation håller det i en modererad frågestund.

Therése Vingåker
Therése Vingåkerhttps://ta-nyheter.se
Therese Vingåker är forskarassistent i tillämpad matematik vid TA-gruppen med en gedigen bakgrund på Chalmers tekniska högskola. Hon avslutade sina grundstudier i matematik och fysik vid Uppsala universitet 2016. Hennes nuvarande forskning ligger inom området spektralteori och matematisk fysik, med tillämpningar på plasmafysik och kvantmekanik.
En Svensk profitabel handelsrobot

3700+ Svenskar gjorde vinster när börsen föll 2022 med hjälp av TA algo.

TA Algo är Sveriges äldsta handelsrobot för valutor & derivatprodukter. Roboten har ett gediget track record av vinster och skyddar dig som kund mot börsfall.
När börsen föll 2022 förlorade ingen av våra kunder pengar utan tjänade istället. Roboten är lätthanterlig och har tjänat 371% sedan 2019.

  • Courtagefri automatiserad handel.
  • Full kontroll över ditt kapital på ditt eget konto.
  • Roboten är helt gratis för alla kunder.