NellFX Trading Sverige

NellFX 1 mäklare registrerad vid SEC

Normalt sett inom mäklarvärlden ser man traditionella regulatoriska krav så som Cysec i Cypern och FCA i England, även vid kryptovaluta trading. Därför blev vi otroligt intresserade när vi såg en ung ny mäklare uppbackad av en fillipinsk miljadär som är registrerade vid Securities & Exchange commission i Manila. Det är otroligt ovanligt att se en sådan registrering bli utställd!

Vad gör dem som inte andra gör?

Nellfx är uppbyggd genom en mer social struktur än dem flesta andra mäklare. Här har du möjlighet att nätverka genom kryptovaluta trading och bygga ett kluster av vänner och handla ihop. När copytradingen sedan sker har du även möjlighet att tjäna pengar i olika typer av MLM strukturer. Med tanke på hur populärt MLM är i Asien förstår vi även hur explosiv mäklare det här kan bli. När man blandar in MLM och Nätverk kan det ofta bli väldigt stort, väldigt fort.

nellfx

Kan dem drabbas av växtverk inom kryptovaluta trading?

Det kan absolut hända att mäkleriet kan drabbas av växtverk speciellt när dem använder sig av ett belöningssystem som kallas Hybrid Binary Plan. Dem använder följande bonusar i sitt nätverk på det dem kallar medlemskap eller ”Access Pass”

På Access pass tjänar du

  • FSB – Fast start bonus
  • BTB – Binary tree bonus
  • CMB – Check match bonus

[logoblockshort id=”1″]

På vinsten på ditt nätverk tjänar du

  • GPS – Global profit share
  • CIR – Capital infusion rebate
  • CMR – Check match reward

Vad tror vi om detta?

Det är ingen som ens försökt att göra detta på en seriös reglerad mäklare innan, därför tror vi att dem kommer att bli mycket stora på väldigt kort tid.

Vilken plattform för kryptovaluta trading tillåter ett sådant flöde av kapital?

Nellfx använder den sofistikerade plattformen REMDAPP som vi skrivit om förrut, Nellfx är även ett dotterbolag till Red mont solutions vilket gör att dem har sin egen mjukvara. Att en mäklare har sin egen mjukvara måste anses vara väldigt seriöst.

REMDAPP för kryptovaluta trading

Remdapp är en proprietär handelsplattform som kopplar ihop retailkunder till Hedgefonder med NellFX som custodian. Du har alltså möjligheten att låta seriösa professionella förvaltare handla kryptovalutor åt dig utan krångel.

Slutord och Betyg

Det är fåtal gånger vi på redaktionen är imponerade men vi måste säga ett bolag, registrerade vid SEC med sin egen proprietära handelsplattform måste anses som extremt seriöst. Vi ger NellFX högsta möjliga betyg.

10/10