precise biometrics aktie

Precise biometrics aktie – din digitala identitet 2022

Precise biometrics aktiebolag är en global leverantör av programvara för identifiering. Företaget erbjuder produkter inom olika tillämpningsområden som gör det möjligt för användare – med hjälp av sina egna biometriska data – att identifiera sig själva på ett bekvämt och säkert sätt. Oavsett vem du är, var du befinner dig och vad du gör måste du alltid ha tillgång till din digitala identitet.

Precises produkter används miljontals gånger varje dag av människor över hela världen. Identifiering är kärnan i Precise, och med en passion för innovation arbetar företaget kontinuerligt för att skapa nya produkter som uppfyller användarnas behov.

Precise har två produktområden: Digital Identity och Algo, och bedriver verksamhet från sina kontor i Sverige, Potsdam NY, USA och Shanghai, Kina. Precise-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm (PREC).

Historian om Precise Biometrics aktie

Precise Biometrics aktie har sedan starten 1997 legat i framkant när det gäller biometrisk teknik och har varit banbrytande när det gäller nya metoder för säker och bekväm identitetsautentisering.

Deras två huvudsakliga produktlinjer – digitala identitetslösningar för åtkomstkontroll, digitala tjänster och besökshantering samt algo lösningar för fingeravtrycksbaserade tillämpningar – är utformade för att uppfylla ett brett spektrum av behov och spelar en viktig roll för att skydda känslig information från obehörig användning.

Med sin banbrytande teknik och aktieanalyser som bygger på omfattande forskning och testning är Precise Biometrics aktiebolag fast besluten att leverera de mest avancerade verktygen för att säkra personlig information i en snabbt föränderlig värld. Oavsett om du letar efter tillförlitlig identifiering inom ditt företag eller hem kan Precise Biometrics aktie hjälpa dig att ligga steget före potentiella hot med sina tillförlitliga biometriska lösningar samt värdeökning på sin aktie.

Så varför vänta? Lita på Precise biometriska lösningars aktieanalys idag för att hjälpa till att skydda dina personuppgifter och hålla dina mest värdefulla tillgångar säkra från skada.

Produktområde 1: Digital identitet

I en värld där vi ständigt är uppkopplade är vår digitala identitet viktigare än någonsin. Det är den som ger oss tillgång till våra konton, våra enheter och våra data. Och den måste vara säker

Precises lösningar för digital identitet gör det möjligt för människor att identifiera sig själva online på ett bekvämt och säkert sätt. Lösningarna kan användas för både fysisk och logisk åtkomst samt för att signera dokument elektroniskt.

Produktområde 2: Algo

Precises produktområde Algo erbjuder lösningar för bedrägeribekämpning och riskhantering. Lösningarna använder artificiell intelligens (AI) för att analysera stora mängder data i realtid, vilket gör det möjligt att identifiera mönster och anomalier som tyder på bedrägligt beteende.

Lösningarna används av banker, försäkringsbolag, e-handelsföretag och andra organisationer som behöver förebygga bedrägerier och minimera risker.

Sammanfattning om bolaget

Oavsett vem du är och var du befinner dig måste du kunna få tillgång till din digitala identitet. Det är där Precise kommer in i bilden. Vi erbjuder lösningar som gör det möjligt för användare att identifiera sig själva på ett bekvämt och säkert sätt – oavsett om de ska få tillgång till sina konton, underteckna dokument elektroniskt eller bara försöka förhindra bedrägerier. Så om du letar efter ett sätt att skydda din digitala identitet, behöver du inte leta längre än till Precise.

Precise Biometrics aktiebolag har ett världsledande rykte inom forskning och utveckling. Med en passion för innovation arbetar vi ständigt för att skapa nya produkter som uppfyller kundernas behov. Oavsett om det handlar om att ta itu med utmaningen med mobiltelefonteknik eller utveckling av smarta kort har detta bolag över 20 års branscherfarenhet att förlita sig på.

En av våra största bedrifter är skapandet av YOUNiQ, vår innovativa programvara för ansiktsigenkänning. Genom att kombinera olika biometriska modaliteter kan den här tekniken anpassas till många olika tillämpningsområden, t.ex. fysisk åtkomstkontroll och system för besökshantering. Tack vare vårt starka forskningsavdelning ligger vi ständigt i framkant när det gäller innovation och utveckling av biometrisk teknik. Och med vårt engagemang och vår strävan efter excellens råder det ingen tvekan om att precise kommer att förbli ledande inom detta område under många år framöver.