När vi pratar om robothandel aktier och ett track record på 371 procent tänker dem flesta ”för bra för att vara sant”. TA Algo visar sig dock slå index med råge genom att avgränsa risken från vinsten. TA Algo handlar automatiskt aktier som ger dig utdelning som sparare och den diversifierar riskhanteringen så att du slipper tänka på att hantera den. Det är svårt att hitta en fungerande handelsrobot som både ger hög avkastning och låg risk, speciellt inom aktier.

Det finns mängder av valutarobotar speciellt inom utländska börser inom valutamarknaden och onlinemäklare. Dem flesta av dessa är inte profitabla eller tar alldeles för hög risk. Du som trader måste vara selektiv när du väljer robothandel för dina aktier genom att vara noggrann, backtesta, syna trackrecords och det är inte alltid lätt.

Men vilken är egentligen Sveriges bästa trading robot, om man söker på trading robot flashback får man upp en myriad av alternativ varav vissa är rena scams. I det här inlägget tar vi tempen på automatisk börshandel och fungerande robothandel på just Stockholmsbörsen.

I slutändan när man pratar om robothandel aktier bör man även ta med skatteaspekten. Är det värt att handla aktier i utlandet, gör dem tillräckligt med vinst för att jag skall vilja betala kapitalskatt.

Robothandel aktier i CFD format drabbas ofta av Svensk kapitalskatt precis som på vinst vid valutor eller optioner. Derivathandel överlag har en hyffsat hög skatt vilket gör att roboten måste göra tillräckligt hög vinst till låg risk för att det skall vara lönsamt.

Vad är fördelarna med robothandel aktier

När det gäller aktiehandel finns det många olika tillvägagångssätt som kan användas. Vissa investerare föredrar att göra sin egen forskning och fatta sina egna beslut, medan andra förlitar sig på råd från en finansiell rådgivare.

Ett alltmer populärt alternativ är dock att använda en robot för att handla med aktier. Robothandlare har ett antal fördelar jämfört med både mänskliga investerare och traditionella finansiella rådgivare. För det första kan de handla 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Det innebär att de kan dra nytta av möjligheter när de uppstår, i stället för att vänta på normala marknadstider.

För det andra är robotar inte utsatta för samma känslomässiga fördomar som kan grumla mänskliga investerares omdöme. De följer helt enkelt sina programmerade strategier utan känslor eller tvekan. Slutligen kan robotar utföra affärer mycket snabbare än någon mänsklig näringsidkare.

Detta gör det möjligt för dem att dra nytta av flyktiga möjligheter som annars skulle kunna missas. Av dessa skäl är det troligt att robothandel kommer att bli alltmer populärt under de kommande åren.

Robotrådgivning bra eller dåligt?

En börsrobot handlar på stockholmsbörsen eller andra börser runt om i världen den automatiserar manuella strategier efter bestämda parametrar, ofta automatiskt genom maskininlärning. Idag handlas närmare 96% av transaktionerna av en handelsrobot på världens olika typer av börser, vare sig det är en börs för råvaror eller aktier är det mesta automatiskt.

XTXE robothandel är en amerikansk firma som även dem kör med automatiserad handel, tyvärr godtar dem inte människor med ett mindre kapital vilket gör att många kunder blir utestängda från denna lukrativa marknad.

Om bankerna och hedge-fonderna handlar automatiskt, varför tror då småsparare att dem skall klara sig med manuell handel. Sanningen är att gentemot bankerna har inte småspararna en chans i det långa loppet om dem inte använder en handelsrobot. Låt oss sätta detta i perspektiv.

Men först ett par snabba tankeställare.

ValutamäklareVad vi tyckerErbjudandeSkapa konto
Automatisk robothandel
Mellanösterns främsta onlinemäklare
Mellanösterns främsta onlinemäklare

Mellanösterns snabbast växande börs för robothandel

 • Förmånskundspaketet - Gratis
 • Aktiehandel på autopilot - Gratis
 • Riskhanteringspaketet - Gratis
ÖPPNA KONTOLäs recensionen

Varför tillåts robothandel?

Om nu världen står inför ett paradigmskifte i hur vi handlar på börsen är kanske detta fel fråga, frågan borde istället vara ”Varför handlar inte fler med robothandel?” Robothandel är det som idag gör Svenskar rika, varesig du använder Autotrader på Nordnet eller TA Algo genom Skilling eller Ymer Exchange.

Hur fungerar en aktierobot?

En aktierobot handlar systematiskt aktier och säljer aktier när dem uppnår förinställda parametrar. En avancerad aktierobot lär sig även av sina egna misstag för att automatisera vinsthemtagningen för nästa gång.

Hur fungerar robothandel på börsen?

Som alla investerare vet är aktiemarknaden en instabil plats. Priserna kan stiga och falla på ett ögonblick och det kan vara svårt att hänga med i förändringarna. Därför förlitar sig många investerare på robothandlare som hjälper dem att fatta beslut om när de ska köpa och sälja aktier. Robothandel är en form av automatiserad handel som använder algoritmer för att fatta beslut om när tillgångar ska köpas och säljas.
Dessa algoritmer är baserade på faktorer som dollarkursen, tillgångens pris och handelsvolymen. Genom att använda dessa faktorer kan robothandlare fatta beslut på bråkdelen av en sekund om när de ska köpa och sälja, och de kan ofta göra det till en lägre kostnad än mänskliga handlare. Som ett resultat av detta har robothandel blivit en viktig del av aktiemarknaden.

Robothandel aktier – vad bör man tänka på

När man tänker på aktier, tänker man direkt på Infront Avanza och Nordnet autotrader, problemet med dessa är båda att dem är dyra för den som har en mindre aktieportfölj. Programvaror så som Lysa och Sigmastocks är dessutom inte alls så vinstgivande som vi är ute efter och vi letar vidare efter något som kan göra dig mycket vinst med liten risk.

Normalt sett går inte liten risk och hög vinst hand i hand, här måste man dock tänka utanför boxen.

Exempel: Mitt total aktieinbehav är värt 100,000kr, jag är villig att riskera 10% av detta för en avkastning på 371% över 2 år medans jag enbart riskerar 10% av mitt kapital genom handel med hävstång. Detta ger dig som sparare ytterligare ett lager av riskhantering. Nedsidan är 10% men uppsidan kan alltså vara 37% på mitt totala kapital på 100,000kr.

Robothandel avanza och Nordnet erbjuder ofta inte värdepappersformat med aktier som underliggande tillgång därför behöver du en onlinemäklare så som Etoro eller skilling för att handla automatiskt. När du handlar automatiskt med en handelsrobot kan du göra stora vinster.

Ett bra exempel på detta är TA Algo som ni hittar på www.ta-algo.io Den har ett trackrecord från 2014 till 2022 på över 2000% på sitt kapital och den är dessutom gratis för samtliga kunder som använder deras affilitelänk på en onlinemäklare för att signa upp.
Den normala investeraren blir utstängd från robothandel hos dem stora bolagen för att dem inte klassificeras som kvalificerade investerare. Som en icke kvalificerad investerare betyder det att hedgefonderna och investmentbankerna inte kan ta emot en som kund för att du inte är tillräckligt rik.

TA Algo löser därför problemet för den lilla kunden som kanske inte har mer än 10 000kr att investera. I enligthet med deras hemsida rekommenderar dem minst 25000kr för att säkerställa att kunden har tillräckligt med fri marginal för att överleva ”Svarta svanar” i marknaden.


För att börja använda TA Algo och deras robothandel aktier, valutor, index och fonder måste du ha ett mäklarkonto hos antingen Ymer Exchange. När du är registrerad och har verifierat dig som kund hos en av dem rekommenderade mäklarna blir du uppringd och får hjälp med installationen för att komma igång med automatisk handel.

Vilka typer av robothandel aktier alternativ finns det hos TA algo?

 • Quantum Alpha Pi
  Handlar pending orders för breakouts och sköter riskhantering fullt automatiskt.
 • Quantum Hedge Delta
  Handlar korgar av valutor men även robothandel aktier i viss mån. Kommer även med en full riskhanteringsfunktion som automatiskt stänger och öppnar ordrar.
 • Sigma Delta Pivot
  Skapar en automatisk överblick över hur marknaden rör sig över längre tidshorisonter i ett och samma fönster genom såkallade ”Pivot pearls”.
 • Sigma Pi Daily Range
  Målar automatiskt upp dagens volatilitetsmål för valutaparet eller aktien baserat på historisk data.
 • Zeta Beta FIBO
  Målar upp stöd och motstånd för dig som trader vilket gör det lätt att få en god överblick på vart marknaden bör vända baserat på Fibonacci. Den målar även upp stödlinjer baserat på högsta topparna och lägsta bottnarna i den timeframe du valt.
Lennart Johansson
Lennart Johansson
Lennart Johansson är student vid Luleå tekniska universitet i Sverige. Han har en bakgrund som systemingenjör på Microsoft på Irland. Lennart studerade rymdteknik, vilket gav bränsle åt hans kärlek till rymden och allt som har med den att göra. Han är en ivrig inlärare och älskar att utmana sig själv med nya saker. Lennart letar alltid efter möjligheter att utveckla sig själv och förbättra sina färdigheter. Han brinner också för att hjälpa andra att växa och uppnå sin potential.
Sveriges äldsta handelsrobot

3600+ Svenskar har inte fel. Är du också intresserad av att handla aktier på autopilot?

 • Du får ett förmånskonto med billigare courtage.
 • Du har full kontroll över ditt eget kapital & din egen riskhantering.
 • Copy tradingen är helt kostnadsfri för dig som förmånskund.
 • Det tar 3 minuter att registrera ett konto skicka in dina uppgifter o komma igång med TA Algo.