Robothandel aktier | 371% på två år

När vi pratar om robothandel aktier och ett track record på 371 procent tänker dem flesta ”för bra för att vara sant”. TA Algo visar sig dock slå index med råge genom att avgränsa risken från vinsten. TA Algo handlar automatiskt aktier som ger dig utdelning som sparare och den diversifierar riskhanteringen så att du slipper tänka på att hantera den. Det är svårt att hitta en fungerande handelsrobot som både ger hög avkastning och låg risk, speciellt inom aktier.

Det finns mängder av valutarobotar speciellt inom utländska börser inom valutamarknaden och onlinemäklare. Dem flesta av dessa är inte profitabla eller tar alldeles för hög risk. Du som trader måste vara selektiv när du väljer robothandel för dina aktier genom att vara noggrann, backtesta, syna trackrecords och det är inte alltid lätt.

Men vilken är egentligen Sveriges bästa trading robot, om man söker på trading robot flashback får man upp en myriad av alternativ varav vissa är rena scams. I det här inlägget tar vi tempen på automatisk börshandel och fungerande robothandel på just Stockholmsbörsen.

Robotrådgivning bra eller dåligt?

En börsrobot handlar på stockholmsbörsen eller andra börser runt om i världen den automatiserar manuella strategier efter bestämda parametrar, ofta automatiskt genom maskininlärning. Idag handlas närmare 96% av transaktionerna av en handelsrobot på världens olika typer av börser, vare sig det är en börs får råvaror eller aktier är det mesta automatiskt.

XTXE robothandel är en amerikansk firma som även dem kör med automatiserad handel, tyvärr godtar dem inte människor med ett mindre kapital vilket gör att många kunder blir utestängda från denna lukrativa marknad.

Om bankerna och hedge-fonderna handlar automatiskt, varför tror då småsparare att dem skall klara sig med manuell handel. Sanningen är att gentemot bankerna har inte småspararna en chans i det långa loppet om dem inte använder en handelsrobot. Låt oss sätta detta i perspektiv.

Men först ett par snabba tankeställare.

Varför tillåts robothandel?

Om nu världen står inför ett paradigmskifte i hur vi handlar på börsen är kanske detta fel fråga, frågan borde istället vara ”Varför handlar inte fler med robothandel?” Robothandel är det som idag gör Svenskar rika, varesig du använder Autotrader på Nordnet eller TA Algo genom Skilling eller Accuindex.

Hur fungerar en aktierobot?

En aktierobot handlar systematiskt aktier och säljer aktier när dem uppnår förinställda parametrar. En avancerad aktierobot lär sig även av sina egna misstag för att automatisera vinsthemtagningen för nästa gång.

Hur fungerar robothandel på börsen?

Robothandel fungerar olika på olika typer av börser, det är enklare att använda sig av en onlinemäklare och använda en såkallad Expert advisor i Metatrader 4 snarare än att försöka koppla upp sig mot API och börsdata.

Robothandel aktier – vad bör man tänka på

När man tänker på aktier, tänker man direkt på Infront Avanza och Nordnet autotrader, problemet med dessa är båda att dem är dyra för den som har en mindre aktieportfölj. Programvaror så som Lysa och Sigmastocks är dessutom inte alls så vinstgivande som vi är ute efter och vi letar vidare efter något som kan göra dig mycket vinst med liten risk.

Normalt sett går inte liten risk och hög vinst hand i hand, här måste man dock tänka utanför boxen.

Exempel: Mitt total aktieinbehav är värt 100,000kr, jag är villig att riskera 10% av detta för en avkastning på 371% över 2 år medans jag enbart riskerar 10% av mitt kapital genom handel med hävstång. Detta ger dig som sparare ytterligare ett lager av riskhantering. Nedsidan är 10% men uppsidan kan alltså vara 37% på mitt totala kapital på 100,000kr.

Robothandel avanza och Nordnet erbjuder ofta inte värdepappersformat med aktier som underliggande tillgång därför behöver du en onlinemäklare så som Etoro eller skilling för att handla automatiskt. När du handlar automatiskt med en handelsrobot kan du göra stora vinster.

Ett bra exempel på detta är TA Algo som ni hittar på www.ta-algo.se Den har ett trackrecord från 2014 till 2022 på över 2000% på sitt kapital och den är dessutom gratis för samtliga kunder som använder deras affilitelänk på en onlinemäklare för att signa upp.


Den normala investeraren blir utstängd från robothandel hos dem stora bolagen för att dem inte klassificeras som kvalificerade investerare. Som en icke kvalificerad investerare betyder det att hedgefonderna och investmentbankerna inte kan ta emot en som kund för att du inte är tillräckligt rik.

TA Algo löser därför problemet för den lilla kunden som kanske inte har mer än 10 000kr att investera. I enligthet med deras hemsida rekommenderar dem minst 25000kr för att säkerställa att kunden har tillräckligt med fri marginal för att överleva ”Svarta svanar” i marknaden.

För att börja använda TA Algo och deras robothandel aktier, valutor, index och fonder måste du ha ett mäklarkonto hos antingen Skilling, Etoro eller Accuindex. När du är registrerad och har verifierat dig som kund hos en av dem rekommenderade mäklarna blir du uppringd och får hjälp med installationen för att komma igång med automatisk handel.

Lennart Johansson
Lennart Johansson
Mitt intresse ligger i Svenska aktier, jag handlar fulltid med TA Algo och även Autotrader via Nordnet. Genom trading har jag hittat både ekonomiskt frihet och livsglädjen att göra något jag älskar att göra och det delar jag med mig till er.
Certifierad mjukvara för handel

TA algo har presterat sedan 2011 inom derivatbranschen. Den handlar automatiskt optioner, warranter och terminer med full automatiserad riskhantering.

  • Du får en gratis VPS där din terminal handlar från.
  • Du har full kontroll över ditt eget kapital & din egen riskhantering.
  • Robotrågivaren är kostnadsfri i enlighet med ESMAs regelverk.
  • Installationen av VPS och robotrådgivaren är kostnadsfri.