Scandic Aktie | Scandic Hotels Group AB Publ

När det gäller hotell är Scandic ett väletablerat och respekterat varumärke. Med över 160 hotell i Skandinavien och i hela Europa är de en av de största hotellkedjorna i världen. De erbjuder en mängd olika rumstyper och prisklaser och har ett gott rykte om att ge utmärkt kundservice. De utökar dessutom ständigt sin räckvidd.

I det här inlägget går vi igenom vad du behöver veta om Scandic aktie!

Investera i Scandic Hotels Aktie

De är en av de största hotellkedjorna i Skandinavien. Företaget har vuxit stadigt de senaste åren och aktierna har utvecklats väl på börsen. Många investerare undrar nu om deras aktie är en bra investering.

Här är några saker att tänka på innan man investerar i Scandic:s aktier:

 1. Företagets finansiella stabilitet: De är ett finansiellt stabilt företag. Det har en stark balansräkning och har varit lönsamt under många år. Detta gör det till en investering med låg risk.
 2. Företagets tillväxtutsikter: Verksamheten växer snabbt. De expanderar sin hotellportfölj i Skandinavien och expanderar även till nya marknader som USA. Denna tillväxtpotential gör dem till en attraktiv investering.
 3. Företagets utdelningshistorik: Scandic aktie har en stark utdelningshistorik. Det har ökat sina utdelningar åtta år i rad. Detta gör det till en bra investering för inkomsttagare.
 4. Företagets aktiekurs: Deras aktie handlas för närvarande till ett rimligt pris. Detta gör dem till en bra investering för värdesökare.
 5. Företagets framtidsutsikter: Hotellkedjan har en ljus framtid. Företaget utökar sin hotellportfölj och expanderar även till nya marknader

Om du funderar på att investera i deras aktie så är detta några saker att tänka på. Företaget är finansiellt stabilt, har starka tillväxtutsikter och erbjuder en bra utdelningshistorik. Dess aktier handlas också till ett rimligt pris.

Gör Så Här För Att Investera i Scandic Hotels Aktier 2022

Om du vill investera i Scandic så finns det ett bra alternativ för dig. Det bästa är om du registrerar dig på en av de olika handelsplattformarna och köp deras aktier direkt därifrån!

Om det är vad du vill göra så kan du läsa vidare när vi går igenom allt steg för steg, så att det blir så enkelt för dig som möjligt att komma igång.

Det här kommer att ta dig: 3 minuter

Steg 1: Välj din mäklare online

Det kan vara svårt att kvalificera vilken handelsplattform man bör välja. Man vill försäkra sig om att man investerar i säkra och trygga aktier med låga avgifter för att inte lämna sig själv sårbar när saker och ting går fel! Vissa mäklare erbjuder analysverktyg som hjälper handlare att bättre förstå sina investeringsrisker eller potentiella vinster.

Ymer Exchange Logo
Köp scandic-aktier hos Ymer Exchange!

Det finns ingen anledning att söka på tio olika webbplatser när en plattform kan göra allt! Ymer Exchange är ett av de bättre alternativen för dig som svensk investerare.

Varför skulle man vilja handla på en börs med höga avgifter när det finns en som har låga avgifter? Ymer Exchange plattform är perfekt för både nybörjare och experter. Den erbjuder handel mellan 1 USD och flera 100k, vilket innebär att även om din investeringsportfölj blir överväldigad – så finns de riskhanteringsverktyg som du behöver.

Steg 2: Registrera ditt handelskonto och sätt in pengar

För att aktivera ditt Ymer Exchange-konto behöver du först registrera dig på knappen “Register” och godkänna villkoren. Sedan verifierar du din mejladress och telefonnummer genom att fylla i koden som skickas till dig via SMS. Utöver det måste du också skicka in identitetsbevis och adressbevis.

Ymer Exchange Registreringsformulär
Så här ser registreringsformuläret ut hos Ymer Exchange.

Slutligen måste du överföra pengar från ditt bankkonto till kontot. Du kan också sätta in via kort eller kryptovalutor. Detta kan göras enkelt genom att klicka på ”Deposit” uppe i högra hörnet.

Steg 3: Köp Scandic aktier

Gå till Scandic aktier

Det är lätt att hitta aktier i ditt favoritföretag på Ymer Exchange! Skriv bara in ”Scandic Hotels” i sökfältet uppe till höger, eller navigera genom olika marknader genom att klicka på vänster panel.

Välj ”Scandic Hotels” och klicka på ”Öppna position”

För att börja handla så väljer du en ”Köp”-position eller en ”Sälj”-position och ställer in positionsstorlek. Storleken avgör hur mycket varje punkt upp och ned är värt, samt hur mycket du satsar.

Lycka till!

ValutamäklareVad vi tyckerErbjudandeSkapa konto
Automatisk robothandel
Mellanösterns främsta onlinemäklare
Mellanösterns främsta onlinemäklare

Mellanösterns snabbast växande börs för robothandel

 • Förmånskundspaketet - Gratis
 • Aktiehandel på autopilot - Gratis
 • Riskhanteringspaketet - Gratis
ÖPPNA KONTOLäs recensionen

Scandic Riktkurs

Scandic-aktien är för närvarande undervärderad och är ett bra köp för investerare. Bolaget har starka fundamenta och dess produkter är mycket efterfrågade. Aktien förväntas öka i värde i framtiden. Det är dock en bra investering för långsiktig tillväxt enligt många.

Enligt Reuters är riktkursen för Scandic aktie för närvarande 160 kronor. Detta baseras på 19 analytiker som tillfrågats av nyhetsbyrån. Av dessa har 11 stycken en köprekommendation, sju stycken har en behållare och en har en säljrekommendation på aktien.

Analys av Scandic-aktier

Kollar man till Scandic aktie nyheter så har konverteringen av Scandics konvertibla obligationer med ett totalt nominellt belopp på 2 miljoner kronor till aktier slutförts.

År 2021 emitterade Scandinavian Hotel Group AB (publ) konvertibla obligationer med ett totalt nominellt belopp på 1,800 miljoner kronor. Innehavare av konvertibla obligationer valde att omvandla sina respektive saldon till aktier och efter denna omvandling värderas bolagets utestående skuld nu till mer än 2 MILJARDER svenska kronor!

Scandics konvertering kommer att öka antalet aktier och röster i deras bolag med 46,123 till totalt 191,304,116. Aktiekapitalet går upp 11 530,75 dollar – vilket motsvarar 47,826,029 svenska kronor!

Vanliga Frågor och Svar

Är Scandic en bra aktie?

Scandic är en populär aktie bland investerare, och det med goda skäl. Företaget har en stark historia av finansiell stabilitet och tillväxt, vilket gör det till ett säkert kort för dem som vill investera på aktiemarknaden. Dessutom betalar Scandic ut regelbundna utdelningar, vilket kan ge investerare en fin avkastning på sin investering.

Vad händer med Scandic aktie?

Bolagets aktiekurs är för närvarande nära sin högsta nivå någonsin, vilket innebär att det kan vara dags för en korrigering. Dessutom står företaget inför vissa motvindar i form av ökad konkurrens, vilket kan påverka bolaget negativt.

Vad kostar det att köpa Scandic aktier?

Om du antar att du använder en mäklare som tar ut provisionsavgifter kan du räkna med att betala cirka 10 dollar per handel när du köper Scandic aktie. Det betyder att om du vill köpa 1,000 aktier kommer det att kosta dig 10,000 dollar plus provisioner.

Therése Vingåker
Therése Vingåkerhttps://ta-nyheter.se
Therese Vingåker är forskarassistent i tillämpad matematik vid TA-gruppen med en gedigen bakgrund på Chalmers tekniska högskola. Hon avslutade sina grundstudier i matematik och fysik vid Uppsala universitet 2016. Hennes nuvarande forskning ligger inom området spektralteori och matematisk fysik, med tillämpningar på plasmafysik och kvantmekanik.
Sveriges äldsta handelsrobot

3600+ Svenskar har inte fel. Är du också intresserad av att handla aktier på autopilot?

 • Du får ett förmånskonto med billigare courtage.
 • Du har full kontroll över ditt eget kapital & din egen riskhantering.
 • Copy tradingen är helt kostnadsfri för dig som förmånskund.
 • Det tar 3 minuter att registrera ett konto skicka in dina uppgifter o komma igång med TA Algo.