Sinch Aktie Analys | Investera i Sinch AB

Om du letar efter en bra investering bör du definitivt överväga Sinch AB. De erbjuder en bra produkt och har en solid meritlista av framgång. Bolaget investerar i ny teknik som gör det möjligt att tillhandahålla ännu bättre tjänster i framtiden. Med sin starka finansiella ställning och erfarna ledningsgrupp är företaget väl positionerat för att uppnå sina mål.

I den här artikeln går vi igenom vad det är för bolag, varför folk investerar och ger svar på de vanligaste frågorna!

AktieSinch AB
MarknadNasdaq Stockholm
IndustriTeknologi
Marknadsvärde15,754,536,500

Vad är Sinch?

Sinch aktie är världsledande inom molnkommunikation och mobilt kundengagemang, så som mobiloperatörer. Bolaget grundades 2008 av Oscar Stigell och Jean-Claude Dufourd. De är en global ledare inom molnkommunikation och mobilt kundengagemang. Företaget erbjuder alltså en rad olika funktioner som gör deras tjänst attraktiv för företag. De är främst en kommunikationsplattform i molnet som gör det möjligt för företag att kommunicera med sina kunder via SMS, röst, chatt och video. De har låga priser, inga installationsavgifter och inga långtidskontrakt. Deras tjänst är också skalbar så att den kan användas av företag av alla storlekar. Dessutom har Sinch aktie ett gott rykte när det gäller tillförlitlighet och kundservice. Deras uppdrag är helt enkelt att hjälpa människor att komma i kontakt med varandra.

Bolaget har över 3 miljoner kunder världen över som använder deras produkter varje dag. De använder dem bland annat för röstsamtal på fasta telefoner samt textmeddelanden eller dataöverföringar mellan vänner över hela världen – oavsett var de befinner sig!

Investera i Sinch Aktie

Om man vill investera i Sinch AB (publ) är det viktigt att veta att de handlas på Nasdaq Stockholms huvudmarknad med handelssymbolen ”SINCH”. Den 31 december 2021 fanns det totalt 767 miljoner utestående aktier och ett nytt pressmeddelande kommer att utfärdas om ytterligare sådana har skapats sedan dess. Man kan läsa mer om just detta på deras hemsida.

Företaget var tidigare känt som CLX Communications AB och handlades under symbolen CLX. Aktierna har varit noterade på Nasdaq Stockholm sedan den 8 oktober 2015 med ett marknadsvärde som överstiger 1 miljard USD!

Deras nettoomsättning fördelar sig enligt följande:

  • 45 procent på telekommunikationsutrustning,
  • 35 procent genom deras konsultverksamhet
  • 10 procentenheter som kommer från andra aktiviteter såsom mjukvaruutveckling eller varumärkeslicensavtal (vilket inkluderar ägarandelar).
ValutamäklareVad vi tyckerErbjudandeSkapa konto
Automatisk robothandel
Mellanösterns främsta onlinemäklare
Mellanösterns främsta onlinemäklare

Mellanösterns snabbast växande börs för robothandel

  • Förmånskundspaketet - Gratis
  • Aktiehandel på autopilot - Gratis
  • Riskhanteringspaketet - Gratis
ÖPPNA KONTOLäs recensionen

Varför ska man köpa Sinch aktie?

Företaget har haft en snabb tillväxt de senaste åren och deras aktie har stigit. De har en har en diversifierad kundbas, inklusive några av världens största mobiloperatörer, företagskunder och utvecklare.Så ska du investera i Sinch-aktien? Om du letar efter ett företag som växer snabbt och har mycket att erbjuda så är Sinch ett bra val.

Många experter anser att Sinch aktie är en övertygande långsiktig investeringsmöjlighet. Företaget drar nytta av de sekulära trenderna med ökande mobilanvändning och datakonsumtion, övergången till molnbaserad kommunikation och den ökande efterfrågan på kommunikationsmöjligheter i realtid. Sinch har även en stark balansräkning utan skulder och Sinch värdering är också ett resultat av de 500 miljoner SEK (55,56 miljoner USD) i likvida medel per den 30 juni 2018.

Ett annat sätt att investera i Sinch är att köpa aktier i deras moderbolag Telefonica. Telefonica är ett stort multinationellt telekommunikationsföretag och de äger en majoritet av Sink. Så genom att investera i Telefonica investerar du också i Sinch.

En bolagsanalys om Sinch 2022.

Vanliga Frågor och Svar

Är Sinch bra?

Om man tror på engagemangsplattformar så är Sinch ett världsledande företag inom den genre. Det är därför något man bör kolla in om man vill investera i något liknande!

Vad tjänar Sinch pengar på?

Företaget erbjuder molnbaserade tjänster som mobiloperatörer bland annat. Det innefattar en SMS-tjänst, röstmeddelande-tjänst och verifikationstjänster.

Vilka fonder har Sinch?

Här är de fonder som innehar Sinch aktie: PLUS Teknologi Sverige Index (2,93 %), Consensus Sverige Select A (2,91 %), Swedbank Robur Ny Teknik A (2,91 %), Swedbank Robur Ny Teknik A (2,07 %), Plain Capital BronX (1,85 %) och Öhman Sverige Fokus A (1,52 %).

Therése Vingåker
Therése Vingåkerhttps://ta-nyheter.se
Therese Vingåker är forskarassistent i tillämpad matematik vid TA-gruppen med en gedigen bakgrund på Chalmers tekniska högskola. Hon avslutade sina grundstudier i matematik och fysik vid Uppsala universitet 2016. Hennes nuvarande forskning ligger inom området spektralteori och matematisk fysik, med tillämpningar på plasmafysik och kvantmekanik.
Sveriges äldsta handelsrobot

3600+ Svenskar har inte fel. Är du också intresserad av att handla aktier på autopilot?

  • Du får ett förmånskonto med billigare courtage.
  • Du har full kontroll över ditt eget kapital & din egen riskhantering.
  • Copy tradingen är helt kostnadsfri för dig som förmånskund.
  • Det tar 3 minuter att registrera ett konto skicka in dina uppgifter o komma igång med TA Algo.