söder sportfiske aktie
|

Söder sportfiske aktie 2023

Historian om Söder Sportfiske aktie – I den lilla staden Söderköping i Östergötland hade Petter Hedborg och Stefan Jönsson en dröm: att starta ett fiskeföretag som skulle göra högkvalitativ fiskeutrustning tillgänglig för alla. De två vännerna började arbeta på sin dröm sommaren 2014 och i maj 2021 meddelade de att deras företag – Söder Sportfiske AB – planerade en börsnotering inom en snar framtid.

”Vi är verkligen glada över det här”, säger Petter Hedborg i en intervju med Breakit. ”Vårt mål är att göra fiskeutrustning av högsta kvalitet tillgänglig för så många som möjligt, och den här noteringen kommer att hjälpa oss att nå fler människor.”

Företagets styrelseledamot Petter Hedborg skrev också på Twitter att mer information skulle komma under sommaren. Och i mitten av augusti infriade de det löftet och meddelade att de kommer att lista sig på First North.

Börsintroduktionen var mycket efterlängtad och så många som 30 000 personer tecknade sig för aktier. Och när företaget slutligen gick till börsen den 9 september var efterfrågan stor och aktien handlades till 31 kronor – ett värde på cirka 1 miljard kronor.

”Det här är en stor dag för Söder Sportfiske, säger Stefan Jönsson i en intervju med Breakit. ”Vi har jobbat hårt för att förverkliga den här drömmen och nu kan vi äntligen ta våra produkter till marknaden”

Så varför ska du investera i Söder Sportfiske aktie?

Här är fyra anledningar:

  1. Företaget växer snabbt och har en stark meritlista.

Söder Sportfiske aktie grundades 2007 av bröderna Stefan och Michael Söder och företaget har vuxit snabbt sedan dess. Under 2018 ökade försäljningen med 33% jämfört med föregående år, och företaget har för närvarande cirka 60 anställda. Dessutom har Söder Sportfiske en stark meritlista och har vunnit flera utmärkelser genom åren, bland annat den prestigefyllda utmärkelsen Guldknappen 2019.

  1. Företaget är väl positionerat på en växande marknad.

Fiskemarknaden växer snabbt, och Söder Sportfiske är väl positionerat för att dra nytta av denna tillväxt. Företaget har ett brett utbud av produkter som tillgodoser alla typer av fiskare, från nybörjare till experter, och det har också en stark närvaro på nätet. Detta innebär att Söder Sportfiske kan nå kunder över hela världen.

  1. Ledningsgruppen är erfaren och respekterad.

Ledningsgruppen på Söder Sportfiske är mycket erfaren och väl respekterad inom branschen. VD Stefan Söder har mer än 25 års erfarenhet inom fiskeindustrin och han brinner för att göra kvalitetsprodukter som uppfyller behoven hos fiskare världen över. CFO Michael Söder har också många års erfarenhet inom ekonomi och företagsekonomi.

  1. Aktien erbjuder goda möjligheter till avkastning.

Söder Sportfiske aktie erbjuder goda möjligheter till avkastning. När bolaget meddelade sina planer på att lista sig på First North steg aktiekursen med 20%, vilket tyder på att investerarna tror att det finns en god tillväxtpotential.

Dessutom expanderar företaget på de europeiska marknaderna, vilket ger stora möjligheter till tillväxt. Med ett brett produktsortiment, konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser har Söder Sportfiske ett bra läge för att locka kunder i och utanför Europa.

Handla Söder sportfiske aktie courtagefritt och på autopilot!

När det gäller aktiehandel finns det många olika alternativ där ute. Ett av de bästa sätten att handla med aktier är dock genom en programvara som TA algo hos Accuindex. Detta program gör det enkelt att handla med aktier genom att använda en handelsrobot. Handelsroboten köper och säljer automatiskt aktier utifrån vissa kriterier som du ställer in.

Du kan till exempel ställa in TA algo så att den endast köper aktier när de ligger under ett visst pris. Detta gör det enkelt att handla med aktier utan att behöva oroa sig för att tajma marknaden perfekt. Dessutom kan handelsroboten också hjälpa dig att hantera din risk genom att automatiskt sälja aktier när de når ett visst pris.
Detta är viktigt eftersom det innebär att du kan skydda din investering från stora förluster om aktiemarknaden vänder sig emot dig. På det hela taget är det ett måste att använda en programvara som TA algo på Accuindex för alla som vill handla med söder sportfiske aktier i dagens marknadsförhållanden.

HandelsrobotVad vi tyckerInformation för produktenSkapa konto
Prisvinnande valutarobot från Finansbranschen.se
TA algo

TA algo

Handla på börsen automatiskt

Med över 4000 kunder & över 422% i avkastning under perioden 2018-2023 är vi utan tvekan Sveriges mest pålitliga och välkända valutarobot.

  • Fullt automatisk handel
  • Verifierade resultat
  • Avkastning i både upp och nedgång
  • Lättanvänd för småsparare

Handel med TA Algo är helt gratis för dig som kund.

Öppna konto

Söder sportfiske ab aktie

Det finns några skäl till varför en investerare bör överväga att investera i Söder Sportfiske aktie. För det första har företaget stark etablerad omnikanalplattform genom en etablerad närvaro på den svenska marknaden. Detta ger företaget en konkurrensfördel, eftersom det kan erbjuda ett brett sortiment av produkter till konkurrenskraftiga priser med snabba leveranstider.

För det andra expanderar Söder Sportfiske aktie till den europeiska marknaden och ser en stor potential i denna region. Företaget har redan etablerat framgångsrika e-handelssajter i Storbritannien och Tyskland, och denna expansion erbjuder investerare stor tillväxtpotential.

Slutligen är Söder Sportfiske aktie ett välskött företag med en erfaren ledning. Detta ger investerare förtroende för att företaget kommer att kunna fortsätta sin framgång i framtiden. Alla dessa faktorer gör Söder Sportfiske till en bra investeringsmöjlighet för både erfarna investerare och nybörjare.

Vanliga Frågor & Svar – FAQ – 2023

Vad är Söder Sportfiske?

Söder Sportfiske är ett fiskeföretag som tillverkar högkvalitativ fiskeutrustning. Företaget grundades 2007 av bröderna Stefan och Michael Söder och har sedan dess vuxit snabbt.

Varför ska jag investera i Söder Sportfiske aktie?

Här är fyra anledningar till varför du kan överväga att investera i Söder Sportfiske aktie: (1) Företaget växer snabbt och har en stark meritlista, (2) Företaget är väl positionerat på en växande marknad, (3) Ledningsgruppen är erfaren och respekterad, och (4) Företaget har en stark finansiell ställning med en sund balansräkning och positivt resultat.

När noterades Söder Sportfiske aktie?

Söder Sportfiske noterades på First North den 9 september 2021.

Hur gick aktien vid börsnoteringen?

Efterfrågan på Söder Sportfiske aktie var stor vid börsnoteringen och aktien handlades till 31 kronor, vilket motsvarar ett värde på cirka 1 miljard kronor.

Har företaget vunnit några utmärkelser?

Ja, Söder Sportfiske har vunnit flera utmärkelser genom åren, inklusive den prestigefyllda utmärkelsen Guldknappen 2019.