Trading SverigeHandelsrobotarAktierobot – Quantum Hedge Delta

Vad är en aktierobot? – Quantum Hedge Delta

En Aktierobot som sticker ut i jämförelse med dem som handlar via Svenska banker där du blir direktbeskattad är Aktieroboten Quantum Hedge Delta. Avkastningen till skillnad från till exempel Lysa & Sigmastocks är fantastisk. Projektet som utvecklats av Studenter & en Doktorand från London School of Economics LSE är utan dess like på den Svenska marknaden.

Till skillnad från Svenska projekt så som sigmastocks vs lysa eller aktierobot avanza så handlar QHD simultant med kvantitativa strategier på flera mäklare samtidigt genom likviditetsleverantörer.

Vilka skapade Quantum Hedge Delta?

Quantum Hedge Delta är en aktiehandelsrobot som utvecklats av studenter och en doktorand från London School of Economics. Målet med projektet var att skapa en robot som kunde överträffa andra aktiehandelsrobotar på marknaden. Och det lyckades de med. I försök har Quantum Hedge Delta konsekvent överträffat andra aktierobotar, inklusive de från välkända svenska banker.

Hur fungerar denna aktierobot?

Hemligheten bakom Quantum Hedge Deltas framgång är dess algoritm. Algoritmen tar hänsyn till en mängd olika faktorer, bland annat nyhetshändelser, företags fundamentala faktorer och tekniska indikatorer. Detta gör det möjligt för Quantum Hedge Delta att fatta välgrundade beslut om när aktier ska köpas och säljas.

 

Sveriges äldsta handelsrobot

3600+ Svenskar har inte fel. Är du också intresserad av att handla aktier på autopilot?

  • Du får ett förmånskonto med billigare courtage
  • Du har full kontroll över ditt eget kapital & din egen riskhantering.
  • Copy tradingen är helt kostnadsfri för dig som förmånskund.
  • Det tar 3 minuter att registrera ett konto skicka in dina uppgifter o komma igång med TA algo

Kan en aktierobot handla på autopilot?

Quantum Hedge Delta-robotten är utformad för att handla med aktier via derivat, vilket gör det möjligt att snabbt gå in och ut ur aktierna. Den underliggande tillgången som handlas är ett direkt derivat av aktier, vilket innebär att den följer noga den underliggande aktiens rörelser.
Dessutom handlar roboten även med indexterminer, som fungerar på ett liknande sätt. Genom att handla direkt mot en likviditetsleverantör kan roboten snabbt ta sig ur även i illikvida instrument. Detta gör den till ett idealiskt verktyg för aktiehandlare som söker snabbt och effektivt utförande.

Att öppna en position på en börs innebär vanligtvis att din order fylls av en market maker. Detta kan vara ett problem om aktien du vill köpa är illikvid, eftersom marknadsgaranten kanske inte vill sälja sina aktier. Nätmäklaren Ymer Exchange erbjuder dock en lösning. Genom copy trading och Quantum hedge deltas aktierobot låter Ymer dig handla med tusentals svenska och internationella aktier, ofta med mycket liten kostnad. Detta innebär att du kan avsluta din position även om aktien är illikvid, eftersom din order kommer att fyllas omedelbart. Som ett resultat av detta är Ymer Exchange ett utmärkt alternativ för handel med illikvida aktier.

På spotlight markets hittar man ofta väldigt illikvida aktier, dessa kan handlas via en onlinemäklare så som Ymer Exchange som har tusentals Svenska och internationella aktier. När du öppnar en position via aktieroboten öppnas denna mot en motpart, dvs marketmakern. Det betyder att vi kan gå ur aktien även om den är illikvid för nästan ingen kostnad alls vår order fylls direkt. Om du handlar på exempelvis Avanza auto tar du risken av att hamna i illikvida trades där du inte kan komma ur, detta blir problematiskt för det låser en del av ditt kapital som inte kan arbeta åt dig.

Aktierobot & investeringssparkonto

Det rekommenderas i allmänhet att handlare använder en mäklare som erbjuder ett investeringssparkonto (ISK) eller en kapitalförsäkring. Detta beror på att Quantum Hedge Delta inte innehar dina värdepapper och att mäklaren du handlar med gör det. Om mäklaren inte har ett ISK eller en kapitalförsäkring kan du drabbas av en skattesmäll. Du kan dock se det för där det är Futures trading. Se till att kontrollera med din mäklare för att se om de erbjuder dessa tjänster innan du handlar.

Samtidigt som Ymer exchange och TA algos aktierobotar inte erbjuder ISK kan det vara värt att notera att förlusterna är avdragsgilla och vinsterna är beskattade med kapitalskatt. Kapitalskatt kan låta dyrt men vinsterna är betydligt högre då dem ofta handlas med derivat som har hävstång.

 

Automatisk riskspridning

Quantum Hedge delta är en svensk aktierobot som erbjuder ett enkelt och billigt sätt att automatiskt spara i aktier. Efter att ett konto har skapats (kostnadsfritt) måste några frågor besvaras om din egen ekonomi och din syn på sparande. Det är dessa frågor som avgör hur aktieroboten kommer att prioritera valet av aktier. Till exempel kan vissa sektorer uteslutas och olika risknivåer kan väljas.
Aktieroboten analyserar sedan aktiemarknaden dagligen och köper och säljer aktier för din räkning, enligt de valda inställningarna. Detta innebär att du automatiskt kan spara i en diversifierad portfölj av aktier utan att själv behöva hålla koll på aktiemarknaden. Aktieroboten är ett bekvämt sätt att spara för din framtid utan att behöva tänka på det alltför mycket.

När du öppnar ett konto hos Ymer placeras dina pengar på ett automatiskt skapat förvaltningskonto. Detta konto förvaltas av en aktierobot som investerar dina pengar i aktier eller valutor som matchar din sparprofil efter att du väljer att kopiera Ta algo paketet. Du kan ställa in din profil med en Key account manager som hjälper dig att välja rätt investeringar för dina behov. Med Ymer kan du vara säker på att dina pengar är i goda händer och kommer att vara välinvesterade.

 

Fördelar med att köpa aktier tidigt?

Dem flesta av oss inser detta alldeles för sent men om du börjar tidigt att handla med aktier genom Quantum Hedge Delta har du en chans om du sköter din riskhantering rätt att bli miljonär innan 30 års ålder.

aktier
Även med ett litet kapital kan en investering växa med ränta på ränta påslag väldigt fort. Man kan räka med att om du om du börjar med 25 000kr och sparar 2500kr per månad så har du inom ett till två år din första miljon kronor. 

Aktierobot optimiserad för handel

Om du letar efter en aktierobot som kan hjälpa dig att handla mer effektivt är Quantum Hedge Delta ett bra alternativ. Denna aktierobot är optimerad för handel på aktiemarknaden och den kan handla helt automatiskt åt dig 5 dagar i veckan när marknaden är öppen.
Som ett resultat av detta kan du frigöra din tid för andra aktiviteter samtidigt som du fortfarande tjänar pengar på aktiehandel. Dessutom uppdateras Quantum Hedge Delta ständigt med den senaste marknadsinformationen för att se till att den alltid gör de mest lönsamma affärerna. Som ett resultat kan du vara säker på att du får bästa möjliga avkastning på din investering.

Kan jag bli affiliate för QHD?

Vi tar in seriösa aktörer för återförsäljning, genom vårt partner CRM där du kan följa upp samtliga av dina kunder.
Du kan du återkomma till oss via e-post info@ta-nyheter.se för ett skräddarsytt avtal.

Få tillgång till vår indikator här.

Genom att signa upp genom vår affiliatelänk ger vi dig gratis tillgång till QHD handelsrobot.

Testa TA Algo Gratis

 

 

Hur fungerar Quantum Hedge Delta?

Quantum Hedge Delta är en aktierobot som hjälper dig att handla kort och långt på marknaden. Aktieroboten är ständigt skyddad i båda riktningarna, utom när den stänger den ena sidan av korgen. Detta hjälper dig att få en säker och lönsam aktiehandel.
Dessutom ser Quantum Hedge Delta till att din marginal är skyddad så att du kan handla med förtroende. Med den här aktieroboten kan du handla tryggt och utan bekymmer i vetskap om att din investering är säker. Tack vare Quantum Hedge Delta har aktiehandel aldrig varit enklare eller mer lönsam. Prova den idag!

Ingångar i marknaden

Innan vi går in på denna strategi för aktiemarknaden är det viktigt att förstå vad ett glidande medelvärde är. I huvudsak är ett glidande medelvärde det genomsnittliga aktiekursen under en viss tidsperiod. När du genomför denna aktiemarknadsstrategi tittar du i huvudsak på aktiens genomsnittliga pris under ett visst antal dagar. Du letar sedan efter marknadens bekräftelse på att aktiens nuvarande pris ligger i linje med detta genomsnitt.
Denna bekräftelse kan komma i form av indikatorer som momentum, stochastik och RSI. När du har fått bekräftelse på att aktien verkligen är undervärderad kan du gå in på marknaden med tillförsikt. Det är dock viktigt att komma ihåg att detta bara är en strategi för aktiemarknaden och att man inte bör förlita sig blint på den. Som med alla aktiemarknadsstrategier finns det alltid en risk och ingen garanti för framgång.

Utgångar ur marknaden

Stängning av ordrar sker i tre varianter

  1. När en order går din väg och en take profit triggas. TP är inställbar och kan istället ställas in på att manuellt stänga ordern eller automatiskt med förinställda inställningar.
  2. När mean reversion återhämtat din korg på ena sidan och den ligger på plus.
  3. När Mean reversion återhämtat hela din korg på båda sidor vid en kraftig marknadsrörelse och den stänger korgen på båda sidor.

 

Vilken onlinemäklare fungerar bra med QHD

När det gäller att hitta en nätmäklare som fungerar bra med din robot för aktiehandel är det bästa du kan göra att välja en mäklare som rekommenderas av oss. Här på Ta gruppen rekommenderar vi bara mäklare som är reglerade och som har testats av oss för att vara kompatibla med vår egen handelsprogramvara. Ymer exchange är en sådan mäklare, och vi kan intyga deras utmärkta service och support. Så om du letar efter en problemfri upplevelse när det gäller aktiehandel online, se till att kolla in Ymer exchange.