Fibonacci aktier & Pivottal – SDP

Vad är egentligen Sigma delta pivot, och hur kan vi använda detta för att bygga en indiktator som visar oss motstånd och support i marknaden?. Pivot betyder vända och vrida, och en Pivottabell i excel gör just den den är flexibel och ger dig en god översikt även vid förändring i talen i tabellen. Vi har skapat en indikator för trading för att du skall ha möjlighet att anpassa din trading efter en föränderlig marknad i realtid. Tänk dig om du hade möjligheten att se när du sitter i en H1 graf i Metatrader 4 vart motståndet ligger på H4, D1, W1 och M1. det är exakt detta vi ger dig genom vår indikator för trading.

Sigma Delta Pivot & swing trading fibonacci

Fibonaccital är ett utmärkt verktyg för att hitta motstånd och stöd i marknaden, i rent klarspråk vart banker och instutitioner placerar sina stora ordrar som fungerar som golv o tak i marknaden. Förstår man hur fibonaccital fungerar kommer man därför älska Sigma Delta Pivot.

Sigma Delta Pivot ger dig fibonacci retracement

När du handlar i Metatrader 4 kommer du att vilja veta är min ingång korrekt eller lägger jag den helt fel baserat på högre tidszoner. Du tar fram dina fibonaccital men får enbart se motståndet och supporten under din egen tidszon, nu måste du skapa 3-4 nya fönster för att se vart motståndet och supporten är baserad på längre tidshorisont.
Pivot pearls löser detta genom att ge dig exakta värden för detta i samma ruta. Du vet även om du handlar på M5 candlestick vart support och resistance ligger för M15, M30, H1, H4 du behöver inte längre öppna flera fönster och mäta och skriva ner.

Vi har slagit OMXS30 sedan 2014

Vi har ökat Svenskars tillgångar och slagit Investmentbolagen 7/8 år på raken.

  • Courtagefri aktiehandel.
  • Full kontroll över ditt kapital.
  • Roboten är helt gratis för alla kunder.
  • Kom igång nu på 3 minuter, helt gratis.

Fördelar i trading med en Fibonacci spiral?

När du använder en fibonacci linjer i din trading i metatrader 4 ger det dig en enormt bra överblick över vart marknaden, indikerar på att den skall vända. Sigma Delta Pivot målar inte bara upp en Fibonacci utan gör detta för samtliga nyckelvärden i dem tidsperspektiv du behöver. Fördelen med det är att när du handlar på låga timeframes kan du nu simpelt se även vart motståndet och supporten ligger på högre timeframes och din daytrading ger dig därför en enorm överblick. Glöm  4 skärmar det räcker med 1 när du använder SDP.

Hur länge har Sigma Delta Pivot testats?

Vi började utveckla SDP runt 2013 den har nu testats i snart tio år. Det är inte en komplex eller invecklad programvara utan den är rätt snäll o dum så att säga. Den gör det den skall varken mer eller mindre. Den ger dig överblicken över multidimensionella motstånd som du behöver.

Hur Fungerar en fibonacci talföljd

Talföljden för fibonacci är en sträng av heltal som defineras i enlighet med följande formula. De första två variablerna är på rad 1 och 2 representerar 0 och 1. Hädanefter blir resultatet,  föregående summa för varje ny beräkning.

fibonaccital
Formulan för Fibonacci mönster i trading.

Därav kan vi med enkelhet räkna ut i marknaden där nästa vågmönster bör uppstå genom att se i enlighet med nedanstående heltal i en fibonacci.

fibonacci spiral
Bilden visar fibonacci i enlighet med våra heltal.

Hur använder SDP Fibonaccital i robothandel?

Sigma Delta Pivot målar automatiskt upp punkter för dig som trader i din handelsplattform för att du skall ha koll på exakt hur marknadsläget ser ut i högre timeframes det instrumentet du handlar. Du kan även använda Sigma Delta Pivot i samband med våra handelsrobotar för att avgöra om det är dags att manuellt träda ur en position.

pivottal

Fibonacci i aktier

Nu när vi vet hur vågmönstret fungerar kan vi simpelt simulera detta på grafen och handla utefter det. Vi kan placera pending orders utanför breakout zoner och sätta stop lossen direkt under.
Om det blir en false flag breakout dvs att den går tillbaka in i zonen triggas stop loss och vi tar förlusten. Om vi fortsätter löpa vet vi om att vi är i början av en trend som kommer betala bra mycket bättre än dem förluster som varit falska utbrytningar mot motståndet.

Fibonaccital i valutor

Valutor är som vi vet extremt manipulerade av centralbankerna som kommer med stimulanser eller livlinor när dem anser att en valuta går utanför det territorium där dem anser att den skall vara. Därför ser man ofta när man handlar på W1 och M1 veckovis och månadsvis ljusstakar att manipulationen sker vid just fibonaccitalen, när dem bryter ut ur dem.

När det blir ett utbryt på längre tidshorisont ser man direkt stimulanspaket och livlinor från centralbankerna så som Riksbanken för USD/SEK.

Vad för mäklare kan jag använda med SDP?

Du kan använda vilken mäklare som helst som stöder Metatrader 4. Vi rekommenderar starkt en internationell mäklare med Britiska och europeiska licenser så som XM som ni hittar längst upp till höger på denna sidan.

Kan jag bli affiliate för SDP?

Ja vi godkänner just nu sub affiliates via ett Sub introducing broker avtal på just XM. XM har svensktalande support och har en fantastisk kundtjänst vilket gör det otroligt lätt att arbeta med som partnermäklare.

Få tillgång till vår indikator här.

Genom att signa upp genom vår affiliatelänk får du automatiskt tillgång till våra indikatorer som fungerar bra med Accuindex handelsplattform!

Öppna ett gratis konto