ZBF gör ditt liv enkelt

Hur ofta har man inte suttit med Metatrader och funderat varför är det inte en möjlighet att applicera fibonacci automatiskt när jag öppnar grafen?. Exakt det problemet löser vi med Zeta beta Fibo men inte nog med det, vi ger dig även riktningen på vart trenden går. Inte nog med att du automatiskt får fibonacci placerat direkt på din chart oavsett timeframe så ger vi dig även exakta visuella grafer för stöd och motstånd i marknaden.

ZBF indikator

Hur skall jag tänka när jag använder Fibonacci

ZBF målar upp fibonacci åt dig som trader automatiskt, nu är det upp till dig som trader att ta action, du har redan edge med tanke på att du ser fibonacci framför dig, Du ser även stöd och motstånd i marknaden på den timeframe du handlar på.
Skapa pending orders baserat på stöd och motstånd i take lägger du väntande säljordrar och i golvet väntande köpordrar. Glöm inte att stoploss och take profit och kom ihåg att TP alltid skall vara 3 gånger så långt bort som din stoploss då har du nämligen råd att förlora 3 gånger för att gå jämnt upp minus avgifter.

Vi har slagit OMXS30 sedan 2014

Vi har ökat Svenskars tillgångar och slagit Investmentbolagen 7/8 år på raken.

  • Courtagefri aktiehandel.
  • Full kontroll över ditt kapital.
  • Roboten är helt gratis för alla kunder.
  • Kom igång nu på 3 minuter, helt gratis.

Fördelarna med Zeta beta Fibo

  • Du ser stöd och motstånd visuellt.
  • Du ser trenden visuellt för den timeframe du handlar på.
  • Du ser om trendlinjerna håller på att korsa varandra eller om dem utvidgas vilket antingen tyder på att du har ett kommande trendskifte eller att du ligger rätt i trenden.
  • Du får Fibonacci uppmålat för dig visuellt utan att du behöver göra något direkt när du öppnar ett fönster och byter till vilken timeframe du vill.

När skapade TA Gruppen indikatorn

ZBF har varit med TA gruppen sedan 2012 och är ett av våra absolut mest användbara strategier, det är ett stand-alone handelssystem som du kan handla efter rakt av brädet. Du behöver inte andra indikatorer eller robotar för att handla med TA gruppens system Zeta Beta FIBO. Ett tips är att mixa denna indikator med vår ATR indikator SDPR då du kan Se averate true range över dagen samtidigt som du simpelt kan se breakouts på lägre timeframes med fibonacci.

Fördjupning i Stöd och motstånd i marknaden.

För den som är intresserad om att lära sig mer om vad som ligger bakom stöd och motstånd i marknaden rekommenderar vi Rayner teos video om gömda tips inom Support & resistance, tyvärr enbart på engelska (med asiatisk brytning 🙂 Han går igenom flertalet saker man bör tänka på när det gäller just stöd och motstånd i aktier, valutor och index. Fibonacci visar i klarhet vart stöd och motstånd ligger i marknaden men samtidigt kan det vara skönt att få detta visuellt med TA Gruppens indikator Zeta Beta FIBO.

Vad är nackdelarna med ZBF?

Nackdelarna är få och egentligen går det inte att klaga på systemet, det gör exakt vad det är programmerat till att göra. Det hade varit bra om vi hade mer support för fler handeslplattformar men för tillfället är det Metatrader 4 som gäller.

Kan jag använda detta och göra vinst utan robot?

Ja, svaret är simpelt men snabbt. Du kan göra vinst i manuell trading genom att enbart följa vårt indikator tänk dock på att riskhanteringen är extremt viktig i fall av svarta svanar och marknadssvängningar.

trendlinje
Trendlinjen färgas röd när den bryter igenom en uppåtgående trend men tar i motstånd och vänder nedåt.

Indikatorn visar vägen för stöd och motstånd i marknaden

ZBF ger dig allt du behöver för att lyckas i marknaden oavsett om det är måndag eller fredag visar den vägen i vad som annars kan vara en svår tolkad marknad. Du ser svart på vitt Stöd och motstånd, trend, Fibonacci i en och samma indikator. Livet som daytrader hade inte ens kunnat bli enklare om du önskade det. Ta action idag och ladda ner indiktorn för ett simplare, lugnare liv i tradingdjungeln.

fibonacci retracement
fibonacci retracement genom vår indikator ZBF

Hur ser resultaten ut historiskt?

Det intressanta med ZBF är att den har otroligt fint track record det som skiljer en bra trader från en dålig trader med ZBF har enbart att göra med om du har is i magen eller inte. ZBF gör sitt jobb och du som trader måste göra ditt, lita på indikatorn, matematik ljuger inte. Arbeta med stöd och motstånd och tveka inte när du väl placerat din order. Se till att sköta din riskhantering enligt 3 till 1 principen så kommer du klara din trading galant med Zeta Beta FIBO.

Få tillgång till vår indikator här.

Genom att signa upp genom vår affiliatelänk får du automatiskt tillgång till våra indikatorer som fungerar bra med Accuindex handelsplattform.

Ladda ned indikatorn här