Indikatorn ZBF – enkel handel med Fibonacci

ZBF trading robot gör det enklare för dig att ta beslut med Fibonacci i din handel. Med ZBF får du automatiskt fibonacci-baserade positioner placerat, oavsett vilken timeframe du handlar på. Dessutom får du visuella grafer för stöd och motstånd i marknaden.

ZBF indikator

ZBF målar upp fibonacci på din chart automatiskt. Sedan sköter den handeln därefter. Med ZBF har du redan en fördel eftersom den läser av direkt ifrån diagrammet. Du kan även se stöd och motstånd i marknaden för den timeframe du handlar på.

Handelsroboten skapar pending orders baserat på stöd och motstånd. Den placerar väntande säljordrar vid take profit och väntande köpordrar vid stop loss.

Varför välja ZBF som handelssystem

Det finns många olika handelssystem på marknaden, så varför ska man välja ZBF? Här är några av de stora fördelarna med ZBF:

 • Automatisk placering av fibonacci på din chart
 • Visuella grafer för stöd och motstånd i marknaden
 • Möjlighet att se trenden för den timeframe du handlar på
 • Möjlighet att se om trendlinjerna håller på att korsa varandra eller utvidgas, vilket kan tyda på ett kommande trendskifte eller att du ligger rätt i trenden
 • Stand-alone handelssystem som du kan använda direkt
ZBF Zeta beta fibo

Track record för tidsperioden 2014-2023

ÅrAntal tradesVunna tradesFörlorade trades
174061% (452)39% (288)
283060% (498)40% (332)
391057% (520)43% (390)
4101059% (598)41% (412)
5110062% (684)38% (416)
6121057% (688)43% (522)
7132058% (766)42% (554)
8144059% (847)41% (593)

Fördelar med Zeta beta Fibo

 • Du ser stöd och motstånd visuellt
 • Du ser trenden visuellt för den timeframe du handlar på
 • Du kan se om trendlinjerna håller på att korsa varandra eller om de utvidgas, vilket kan tyda på att du har ett kommande trendskifte eller att du ligger rätt i trenden
 • Du får Fibonacci uppmålat för dig visuellt utan att du behöver göra något när du byter till en annan timeframe

När skapade TA Gruppen indikatorn

ZBF har funnits hos TA gruppen sedan 2012 och är en av deras mest användbara strategier. Det är ett självständigt handelssystem som du kan använda direkt. Du behöver inte använda andra indikatorer eller robotar tillsammans med ZBF. Ett tips är att kombinera ZBF med TA gruppens ATR indikator SDPR. Då kan du se average true range över dagen samtidigt som du enkelt kan se breakouts på lägre timeframes med hjälp av fibonacci.

Hur man använder ZBF i sin handel

När du har ZBF instalerat på din chart kan du enkelt se fibonacci, stöd och motstånd i marknaden. Du kan använda detta information för att placera pending orders, såsom väntande säljordrar vid take profit och väntande köpordrar vid stop loss. Se till att alltid ha en stop loss och take profit och att take profit är tre gånger så långt bort som stop loss.

Tips för att få ut mesta möjliga av ZBF

 • Kombinera ZBF med TA gruppens ATR indikator SDPR för att få en överblick över average true range över dagen och enklare se breakouts på lägre timeframes.
 • Se till att alltid ha en stop loss och take profit och att take profit är tre gånger så långt bort som stop loss.
 • Fördjupa din kunskap om stöd och motstånd i marknaden genom att titta på Rayner Teos video om gömda tips inom Support & Resistance.
 • Var inte rädd att experimentera och testa olika strategier för att se vad som fungerar bäst för just dig

Sluta handla manuellt redan nu

Testa ett historisk profitabelt handelssystem som ZBF från TA Algo-paketet