Vi demokratiserar Robothandel för Svenska Daytraders

TA Gruppen grundades 2011 som en daytradingkurs i Limassol, Cypern. Sedan dess har vår verksamhet växt och utvecklats till en mindre hedgefond med eget kapital. Våra verktyg är egenutvecklade och vi delar med oss av vissa av dem till dem som handlar genom våra mäklare.

Ta gruppen demokratiserar robothandel

Robothandel var något som knappt existerade när TA Gruppen grundades 2011. Många var tvungna att lära sig själva och den kunskap som fanns var begränsad. Vårt mål är att ge en bättre aktiv sparform åt Svenska folket, och därför ger vi ut delar av vår handelsrobot, TA Algo, till traders.

Vår vision för Svenska Daytraders

Svenska traders behöver fler och bättre alternativ, mer kunskap och utbildning. Men det kan vara svårt att hitta en pålitlig källa för att lära sig handel. Det är här TA Gruppen kommer in. Vi kan med självförtroende säga att vi har Sveriges bästa handelsrobot med ett trackrecord som sträcker sig sju år tillbaka i tiden.

Vår vision är att du som trader snabbt ska kunna lära dig att handla som oss, och att du ska ha tillgång till de verktyg och kunskap du behöver för att lyckas på börsen. Genom att använda våra tjänster kan du få tillgång till utbildning, guider och tekniska analyser för att hjälpa dig att fatta informerade handelsbeslut och maximera dina vinster.

ta gruppen om oss

Ta Gruppens historia

Ta Gruppen grundades av en grupp industrifolk från valutabranschen som träffades i Limassol, Cypern. Där jobbade många av oss på mäklares dealing desks och handlade aktivt för att hantera risker. Eftersom det fanns få Svenskar i Limassol var det viktigt att hålla ihop och hjälpa varandra. Vi insåg att det fanns en efterfrågan på att lära sig handel och vi började sälja kurser baserade på vår erfarenhet av marknaden.

Vart är vi idag?

Idag förvaltar vi vårt eget diskretionära kapital på ungefär 12.7 miljoner SEK per person och har en årlig avkastning på 31% i snitt. Detta ger oss mer än tillräckligt för att leva på och resten går tillbaka in i vår trading.

Våra Handelsmjukvaror

Vår Framgångssaga baserar sig på erfarenhet och just denna erfarenhet är inlagd med allt vi har i vår produkt Quantum Alpha pi & Quantum Hedge Delta. TA Gruppens handelsrobotar är Svensk ingenjörskonst från Chalmers University of Technology i samband med London School of Economics. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren trader kommer du ha nytta av våra mjukvaror.

Hur vi började med automatisk trading

Efter att ha övervakat tusentals strategier på mäklarens sida insåg vi vilka kunder som gjorde vinst och vilka som förlorade. Vi började handla med eget kapital och efter ett stormigt första år lyckades vi gå plus med 34% och slå börsen med hästlängder år 2013. Vi insåg då att vi inte behövde arbeta för någon annan än oss själva och fortsatte att fylla på våra handelskonton med våra löner från mäklarbranschen.

Våra indikatorer

Indikatorer läser oftast historisk data och även om den inte alltid är korrekt man vi genom våra handelsinstrumetn skaffa oss en indikativ bild av hur framtiden kan se ut. Vare sig du handlar på korta timeframes eller långa spelar det ingen större roll då våra indikatorer hjälper dig oavsett situation. Våra indikatorer är baserade på Fibonacci-mönster & Average daily range.

Sluta handla manuellt redan nu

Testa ett historisk profitabelt handelssystem som Quantum Hedge Delta från TA Algo-paketet

Ta nästa steg i din tradingkarriär med TA Gruppen som affiliate

Har du drömt om att göra en karriär inom trading? Då är TA Gruppen den perfekta partnern för dig. Med våra låga avgifter och starka handelsplattform kan du maximera dina vinster och uppnå dina mål som trader. Men det är inte bara trading vi erbjuder. Om du har ett brinnande intresse för trading och vill göra en karriär inom SEO eller skribent, är TA Gruppen den rätta platsen för dig. Vi letar ständigt efter talangfulla individer som vill arbeta och leva i solen.

Ta nästa steg i din karriär och skicka in ditt CV och kontaktuppgifter till info@ta-nyheter.se. Tillsammans kan vi nå nya höjder inom trading och digital marknadsföring.