Välkommen till

TA GRUPPEN

TA Gruppen är den snabbast växande digitala medieorganisationen i landet. TA Nyheter är vårt nationella varumärke som är centralt baserad i mitten av det politiska landskapet. TA Gruppen omger sig av dem främsta experterna i Sverige och svenskar i utlandet inom Forex-branschen.

Redaktionen arbetar internationellt och består av ett team av erfarna traders och journalister. Vi arbetar både med nyheter, signaler och handelsrobotar via reglerade mäklare så som Accuindex. Vi arbetar dagligen för att leverera dem mest aktuella guiderna och uppdaterade nyheterna inom kryptovalutor, aktier, fonder och index. Vi har som ambition att bli den ledande affiliate sidan inom ekonominyheter i Sverige mot utländska aktörer.

Simon Matsson - Chefredaktör

ta-gruppen-logo

Bli skribent hos TA Redaktionen

TA Gruppen tar emot bidrag från svensktalande skribenter över hela landet men även i utlandet. Vi granskar varje artikel i enlighet med vår etiska och obundet politiska direktiv. Det är fritt fram för varje person med bra content att bli journalist hos TA Gruppen. Maila oss på info@ta-nyheter.se

TA Algo utbildningspaket

I dagens läge använder över 3600 kunder TA Algo och vår mjukvara. För att underlätta din resa i din daytrading har vi även skapat ett kurspaket som lärs ut på plats i Göteborg. Du får följande i utbildningspaketet

  • Kurslitteratur (uppdateras varje halvår)
  • Sex lektioner i första klass lokaler i Göteborg
  • 30 lektioner online med en av våra mentorer
  • Tillgång till vår tradinggrupp
  • Direktnummer till din Mentor

Kursen kostar 42 000 SEK och innehåller 6 live delmoment i våra kurslokaler i lilla bommen i grupp. Kursen innehåller även 30 st 1-mot-1 möten, där du får dedikerad hjälp med din trading. I kurspaketet får du även tillgång till TA Gruppens egenbyggda indikatorer som ger dig möjligheten att ta avgörande beslut i din trading blixtsnabbt.