Storskogen aktie Prognos 2022

Välkommen till vår storskogen aktie analys där vi går igenom hur väl Storskogen industrier aktie är positionerad för framtiden och vi ger även en rekommendation i artikeln för dig som läsare.

Vill du investera i ett företag med en solid framtid? Sök inte längre än till Storskogen! I det här blogginlägget kommer vi att göra en djupgående analys av aktien för att se vad prognosen säger för framtiden. Vi kommer att ta en titt på tidigare prestationer och göra en argumentation för om det är värt att investera i Storskogen aktie just nu eller inte.

Med vår analys kan du fatta ett välgrundat beslut om du ska investera i detta företag eller inte!

När det gäller aktier är det flera saker som spelar in för att avgöra om de är värda att investera i eller inte. Du måste titta på aktiens tidigare resultat, vad analytiker säger om den och vad den allmänna trenden är. När det gäller Storskogen-aktien tycker vi att den definitivt är värd att titta närmare på till grund på flera faktorer:

 1. Företaget har en stark historia av resultat. Under de senaste fem åren har Storskogens aktie stadigt ökat i värde. Faktum är att det är en av de bäst presterande aktierna på marknaden just nu.
 2. Analytiker är optimistiska när det gäller Storskogen-aktien. Många analytiker anser att bolaget är redo för fortsatt tillväxt och de rekommenderar det som ett köp.
 3. Den allmänna trenden på marknaden just nu är positiv. De allmänna marknadsförhållandena är goda och det finns en optimism inför framtiden. Detta bådar gott för företag som Storskogen som går bra och har starka framtidsutsikter.
 4. Med hänsyn till alla dessa faktorer anser vi att Storskogen-aktien definitivt är värd att inneha.

Storskogen industrier AB grundades år 1887

Aktiebolaget har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige. Företaget erbjuder produkter och tjänster inom områdena byggnation, anläggningsarbeten och gruvdrift. Storskogen har en diversifierad affärsmodell vilket gör företaget mer motståndskraftigt mot framtida ekonomiska svängningar.

Anledningen till att vi anser att Storskogen-aktien är värd att ta en närmare titt på är på grund av dess solida tidigare resultat. Företaget har funnits under en längre tid och har konsekvent presterat bra. Dessutom har analytiker generellt sett varit optimistiska om aktien.

Storskogen aktie, tillsammans med sina dotterbolag, bedriver industri- och byggverksamhet över hela världen. Företaget erbjuder produkter och tjänster inom områdena byggnation, anläggningsarbeten och gruvdrift. Storskogen industrier AB grundades 1887 och har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige.

Under de senaste åren har Storskogen aktie tagit sig en törn. Men med ett starkt andra kvartal 2022 är Storskogen tillbaka och bättre än någonsin vilket vi ser mycket positivt på. Om du letar efter en diversifierad aktie att lägga till i din portfölj är Storskogen ett bra val. Företagets exponering mot olika branscher gör det mer motståndskraftigt mot ekonomiska svängningar. Och med ett starkt andra kvartal i ryggen är Storskogen redo för en comeback. Så om du vill ta tillbaka Storskogen-aktien är det dags nu.

Vad säger avanza om storskogen aktie?

”Storskogen har goda långsiktiga utsikter med en väldiversifierad affärsmodell som gör företaget mer motståndskraftigt mot framtida ekonomiska svängningar. Det starka resultatet för det andra kvartalet 2022 visar att Storskogen är tillbaka på rätt spår och vi anser att aktien är ett bra tillägg till en långsiktig portfölj.”

Storskogen aktie rasar

Storskogens aktie har varit på en berg- och dalbana under det senaste året. Efter att ha nått en all time high i december 2020 rasade Storskogens aktiekurs i början av 2021. Men sedan dess har Storskogens aktiekurs återhämtat sig och handlas nu nära sitt all time high.

ValutamäklareVad vi tyckerErbjudandeSkapa konto
Automatisk robothandel
Mellanösterns främsta onlinemäklare
Mellanösterns främsta onlinemäklare

Mellanösterns snabbast växande börs för robothandel

 • Förmånskundspaketet - Gratis
 • Aktiehandel på autopilot - Gratis
 • Riskhanteringspaketet - Gratis
ÖPPNA KONTOLäs recensionen

Varför faller storskogen?

Det enkla svaret är att Storskogen har drabbats hårt av pandemin av coronavirus. Företagets försäljning har rasat och har tvingats säga upp tusentals anställda. Storskogens aktiekurs har fallit med över 50 % sedan pandemins början.

Lennart Johansson
Lennart Johansson
Lennart Johansson är student vid Luleå tekniska universitet i Sverige. Han har en bakgrund som systemingenjör på Microsoft på Irland. Lennart studerade rymdteknik, vilket gav bränsle åt hans kärlek till rymden och allt som har med den att göra. Han är en ivrig inlärare och älskar att utmana sig själv med nya saker. Lennart letar alltid efter möjligheter att utveckla sig själv och förbättra sina färdigheter. Han brinner också för att hjälpa andra att växa och uppnå sin potential.
Sveriges äldsta handelsrobot

3600+ Svenskar har inte fel. Är du också intresserad av att handla aktier på autopilot?

 • Du får ett förmånskonto med billigare courtage.
 • Du har full kontroll över ditt eget kapital & din egen riskhantering.
 • Copy tradingen är helt kostnadsfri för dig som förmånskund.
 • Det tar 3 minuter att registrera ett konto skicka in dina uppgifter o komma igång med TA Algo.