Swiss Markets Authority

Swissmarkets vs BDSwiss: Vilken är den bättre mäklaren?

När det gäller mäklare för binära optioner finns det många att välja mellan. Så hur vet du vilken som är den rätta för dig? I den här artikeln kommer vi att jämföra Swissmarkets och BDSwiss för att se vilken som kommer bäst ut. Båda dessa mäklare är licensierade och reglerade av Cysec, så du kan vara säker på att dina pengar är säkra hos dem. De har dock vissa skillnader.

Swissmarkets är baserat i Schweiz och erbjuder en mängd olika tillgångar som du kan handla med, inklusive råvaror, aktier, index och forex. De erbjuder även en mobil handelsapp så att du kan handla på språng. BDSwiss är baserat i Tyskland och erbjuder ett bredare utbud av tillgångar inklusive kryptovalutor, ETF:er och obligationer. De har också en mer användarvänlig plattform, så om du är nybörjare kan BDSwiss vara det bättre valet för dig.

Så vilken mäklare är det bättre valet? Det beror verkligen på vad du letar efter hos en mäklare. Om du vill ha ett brett utbud av tillgångar att välja mellan och en användarvänlig plattform är BDSwiss är det bättre valet. Om du däremot letar efter en mäklare som erbjuder en mobil handelsapp och är baserad i Schweiz är Swissmarkets det bättre valet för dig.

Oavsett vilken mäklare du väljer, se till att du gör din egen forskning för att säkerställa att de passar dig. Och kom alltid ihåg att aldrig handla mer än du har råd att förlora.

I grund och botten när man handlar vill man veta två saker när man handlar på Swissmarkets.

  • Tar mäklaren min motposition det vill säga om jag förlorar vinner han, och kan jag isåfall lita på min account manager?
  • Är mäklaren reglerad i ett tryggt o beprövat land där jag kan få saken prövad om det skulle hända något?
  • Är mitt Kapital försäkrat vid till exempel, konkurs?

Swissmarkets

Swiss markets är en trygg och beprövad STP mäklare ( Straight through processing ) det betyder att din order går via dem, medans dem tar en liten markup på din spread eller ditt courtage. Din order skickas vidare till en likviditetsleverantör.
Likviditetsleverantören leasar likviditet till din mäklare och dem mäter livkiditet i yards. Mäklaren skjuter denna kostnaden på kunden i form av Swap.

SWAP

När likviditetsleverantören tar betalt ränta av mäkleriet för att hålla motpositionen öppen skjuter mäklaren över denna på dig som kund, mäkleriet kallar detta swap. Är du hos en av våra rekommenderade mäklare kommer dessa att förklara detta för dig då vi granskar samtliga av våra partners. För att vara en av våra partners måste mäklerierna hålla en ytterst hög nivå av kvalitet.

Ingen spread?

Bli inte lurad av att en mäklare inte tar en spread, ofta är det så att dem skjuter över detta på courtaget. Det man vill ha är inte en låg spread utan en stadig spread då det blir enklare att kalkylera vinst förlust över tid om du handlar automatiskt.

Försäkring av mitt konto

Swiss markets lyder under Cysec en europeisk licens i Cypern med andra ord, dessa bolag är alltid medlemmar i CPF Cyprus compensation fund som försäkrar samtliga CIF bolag i Cypern. Ditt kapital är tryggt och försäkrat.

Swiss markets header
Seminar med swissmarkets

Vad är copytrading?

Vi börjar med att reda ut copy trading. Copytrading ger dig möjligheten till full kontrol över ditt kapital du kopierar en annan traders positioner och bestämmer oftast i hur stor procent av hans positioner du skall kopiera. Du har även möjlighet att stänga dina positioner när du vill.

Läs mer om Copy trading hos Swissmarkets

Hur fungerar PAMM-konto?

Pamm konto står för Percent allocation management module och fungerar istort sett som en fond. Skillnaden mot en traditionell fond är att du inte köper in dig utan du ställer ditt kapital till förfogande åt en trader. Du behöver inte ställa in hur stor procent av hans positioner du skall placera. PAMM är ofta mindre strul men även mer risk. Du har inte kontroll över stängning av posistioner och har du mycket drawdown och vill ta ut ur PAMM fonden får du därför gå ur med samtliga positionerna på minus istället för att stänga sekventiellt.