Årsstämma TA algo 2021-2022

Ta gruppen höll årsstämma för att presentera resultat för TA algos innehavsägare och intressenter av robothandelspaketet. Kvartalsvis har roboten slagit föregående år tack vare ökad volatilitet på terminsmarknaden. Bolaget kan konstatera att volatiliteten inte ser ut att avta vilket får antas vara positivt för framtida avkastning för bolaget och handelsrobotens prestanda.

TA Algo är en avvikelse gentemot OMX30

Börsen rasar 2022 till följd av enorma bidragspaket och krig i vår omvärld vilket ökat spänningar i världen & bidragit till enorm volatilitet som vi inte sett sedan 2008.

Prestandamässigt över perioden ligger vi nästan äver 172 procentenheter under perioden i nettoavkastning. Föregående period möttes av goda tider och även dessa förbättrades under tiden 2021-2022.

Vi har lagt förluståret 2018 bakom oss vilket var vårt första förlustår till grund av Brexit och har en ökande nettoavkastning på vårt track record som nu är snart 10 år i prestanda.

Bolaget presenterar ökade intäkter

Bolagets EBITDA ökade och vi ser mycket goda intäker av nya kunder som kommer in dagligen. Sedan 2011 har vi till dagens datum 3892 avtalade kunder som använder eller har använt handelsrobot paketet.

Två nya anställda har påbörjat utbildning för kundbearbetning samt kundsupport, vilket till dagens datum har en konversionsratio på 1:5 från konto till kund.

Kundnöjdheten ökar överlag enligt förd statistik och totalt har kunderna gemensam under 2021-2022 handlat för 8 miljarder sek med en marginaltäckning på 1:100.

Samarbetet med Ymer Exchange förbättrar upplevelsen

Samarbetet med Ymer Exchange presenterades som lyckat och dem kunder som besökt onlinemäklaren i Kuwait har varit väldigt nöjda med mottagandet och kundservicen på plats.

I December den 14 för de kunder som var och besökte Ymer Exchange sades följande.

Det är svårt att hitta en liknande upplevelse hemma i Sverige, det är en helt annan nivå av Bolagsrelation och kundfötroende man arbetar på i MENA regionen.

www.ymer.exchange

Simon Matsson förklarar framgången 2021-2022

Vi har haft en otroligt orolig period i marknaden, vi valde tidigt under 2018 att börja avvyttra kapital från aktiemarknaden til grund av övervärderingar. Vi valde att diversifera algoritmen mot valutaterminer och optioner 2019 och frammåt. Valutastrategin har varit otroligt gynnsamm för oss som gick med längs det spåret och jag tror ingen av oss ångrar att vi valde valuta ETFer att handla eller CFD derivat på FIAT.

Jag vill tacka alla för att få vara med en så tacksam skara människor som vågar blicka utanför Sveriges gränser när det kommer till trading och Ta algo.

Det gör mig enormt stolt att varje dag komma till kontoret med ett leende på läpparna och att arbeta med så underbara kollegor och kunder som varje dag använder TA algo för värdeökning när börsen faller.

Vi ser inte volatiliteten avta under 2022 eller 2023 vilket bör vara mycket positivt inom våra ramar för riskhantering för TA Algo och jag ser fram emot ett rekord år 2022.

Lennart Johansson
Lennart Johansson
Lennart Johansson är student vid Luleå tekniska universitet i Sverige. Han har en bakgrund som systemingenjör på Microsoft på Irland. Lennart studerade rymdteknik, vilket gav bränsle åt hans kärlek till rymden och allt som har med den att göra. Han är en ivrig inlärare och älskar att utmana sig själv med nya saker. Lennart letar alltid efter möjligheter att utveckla sig själv och förbättra sina färdigheter. Han brinner också för att hjälpa andra att växa och uppnå sin potential.
Sveriges äldsta handelsrobot

3600+ Svenskar har inte fel. Är du också intresserad av att handla aktier på autopilot?

  • Du får ett förmånskonto med billigare courtage.
  • Du har full kontroll över ditt eget kapital & din egen riskhantering.
  • Copy tradingen är helt kostnadsfri för dig som förmånskund.
  • Det tar 3 minuter att registrera ett konto skicka in dina uppgifter o komma igång med TA Algo.