Ta gruppen

TA gruppen levererar starka resultat för 2022 med 56 procent

TA gruppen, en ledande aktörsgrupp inom investeringar, presenterar idag sina resultat för 2022 med en total ökning på 56% under ett mycket volatilt år. VD Henrik Ponten, tillsatt från Aktieresan.se, förklarar denna framgång genom det oöverträffade intresset för Quantum Alpha Pi och Quantum Hedge Delta under året. Dessa strategier har visat sig vara extremt lönsamma för våra investerare och har varit en viktig orsak till vår framgång under året.

Men det är inte bara våra investeringsresultat som har varit framgångsrika under året. Vi är också stolta att kunna meddelar att vi har vunnit priset för ”Bästa handelsrobot 2022″ från Finansbranschen.se för andra året i rad. Detta är en prestigefylld utmärkelse som bevisar vår kompetens inom teknisk analys och handel med hjälp av vår avancerade handelsrobot.

”Vi är mycket stolta över vårt starka resultat för året”, säger VD Henrik Ponten. ”Trots en mycket svår och osäker marknad har vi lyckats navigera genom fallgropar och levera starka resultat till våra investerare. Vårt fokus på högkvalitativa investeringar och en hårt arbetande team har varit avgörande för att vi ska kunna leverera dessa resultat”.

Henkrik Ponten VD – TA gruppen

TA gruppen vinner priset för ”Bästa handelsrobot” för andra året i rad

Vi är mycket stolta över att ha vunnit priset för ’Bästa handelsrobot’ för andra året i rad”, säger VD Henrik Ponten. ”Detta bevisar vår expertis inom teknisk analys och handel med hjälp av vår avancerade handelsrobot. Priset ”Bästa handelsrobot” från Finansbranschen.se är en prestigefylld utmärkelse som erkänner och hyllar företag och organisationer som levererar exceptionella resultat inom området.

TA gruppen award basta handelsrobot 1

Vi kommer att fortsätta att utveckla och förbättra vår handelsrobot för att kunna leverera ännu bättre resultat till våra investerare i framtiden”, säger Henrik Ponten. ”Vi är tacksamma för denna utmärkelse och ser fram emot att fortsätta att växa tillsammans med våra investerare.

TA gruppen levererar starka resultat under ett volatilt år

Med OMXSPI som gått ned ca 15,10% under året har TA gruppen kunnat överträffa börsen med en ökning på 56%, vilket gör det till en mycket attraktiv siffra för framtida investerare. Vår starka prestanda under året har också gett oss möjlighet att expandera vår verksamhet och dra nytta av möjligheter på marknaden.

”Vi ser fram emot att fortsätta vår framgång i år och kommer att fortsätta att leverera starka resultat för våra investerare”, säger Henrik Ponten. ”Vi är tacksamma för våra investerares förtroende och ser fram emot att fortsätta att bygga vårt företag tillsammans med dem.”

Henkrik Ponten VD – TA gruppen

Julhälsningar från TA Gruppen

Vi önskar alla våra investerare, samarbetspartners och anställda en riktigt god jul och ett gott nytt år. Tack för att ni har varit en del av vår resa och vi ser fram emot att fortsätta att växa tillsammans med er i år. Dessutom är vi glada att kunna dela med oss av denna prestigefyllda utmärkelse som bevisar vår expertis inom teknisk analys och handel med hjälp av vår avancerade handelsrobot. Vi ser fram emot att fortsätta att utveckla och förbättra vår handelsrobot för att kunna leverera ännu bättre resultat till våra investerare i framtiden.