Läppstiftet Göteborg

Tradingkurs i Göteborg: Sveriges mest prestigefyllda aktieskola

Tradingkurser i Göteborg vilka finns det?
Den mest anrika och äldsta aktieskolan i Sverige finns i Göteborg och drivs av doktorand från London School of Economics vid Lilla Bommen i Göteborg tillsammans med utbildade ingenjörer från Chalmers Henrik Ren – Chefsananalytiker på TA Gruppen.

Med hjälp av Daniel Tomic och Lennart Johansson i Läppstiftet vid Lilla bommen har dem tagit fram ett kompendium som har gjort många unga sparare till miljonärer.

När det gäller kurser i trading i Göteborg finns det inget bättre ställe att studera på än Sveriges äldsta och mest prestigefyllda tradingskola. Skolan ligger i hjärtat av Göteborg och erbjuder en rad olika kurser som hjälper dig att utveckla dina handelsfärdigheter och kunskaper. Med erfarna lärare och en mängd resurser till ditt förfogande kommer du att vara på god väg mot framgång i affärsvärlden.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yrkesman ger kurserna på denna tradingskola dig de verktyg du behöver för att lyckas. Med fokus på praktisk utbildning och erfarenhet från den verkliga världen kommer du att kunna tillämpa det du lär dig i klassrummet på dina egna affärsverksamheter. Med ett brett utbud av kurser finns det garanterat en som passar dina behov och intressen.

Så om du letar efter kurser i daytrading i Göteborg, se till att kolla in Sveriges äldsta och mest prestigefyllda Daytrading-skola. Med erfarna lärare och en mängd resurser kommer du att vara på god väg mot framgång.

Kort om aktieutbildningen

Som internationellt erfarna prop traders från utbildningar så som Anton Kreil och itpm.com. Det är självfallet svårslaget att hitta en bättre tradingkurs än dessa två som båda kommer från bla FXPro, Goldman Sachs. De har tidigare EuropeFX och Iforex. Kurserna är krävande och det tar tid att lära sig matrialet, men det är värt det nämner Henriette Henriksson som idag handlar självständigt med bra resultat. Man bör ta i beaktning att det inte finns en enda CSN berättigad tradingkurs Göteborg, vi har försökt få det säger en involverad men det är svårt.

tradingkurs
Bilden visar lokaler vid läppstiftet där de hålls kurser i trading.

Lokalerna är inbjudande och du har möjlighet att få din egen desk, vi håller enbart lektioner som är praktiskt lagda och visar hur vi använder våra indikatorer som är egenutvecklade. Som Prop trader får man skriva under att avtal som avskriver bolaget från risk vilket är praxis i branschen och man blir noga införvaltad i strategier om riskhantering. Planen är att ni skall förlora smått och vinna stort nämner Henrik, man skall låta vinnare löpa och skära av förlorarna i tid.

trading kurs gratis

Jag tror det är viktigt att lära sig genom att utföra snarare än att läsa sig till det. Därför valde jag att arbeta ihop med TA Gruppen där jag fick hjälp på plats när det väl gällde.

Henrietta Henriksson är 26 år gammal, har betalt av sin bostadsrätt i Vasastan i Göteborg till ett värde av 3.2mkr genom vår aktieutbildning hon lärt sig genom TA Gruppen och förvaltar idag sin egen portfölj på mångmiljonbelopp. Henrietta handlar främst aktier och index manuellt men låter TA Gruppens robotar handla valutor, terminer och warranter fullt automatiskt.

Henrietta Henriksson hade tidigare gått en kurs via en antagning till aktiespararna men var inte riktigt nöjd då dem enbart fokuserade på aktier.

marknaden är för stor för att enbart spara i aktier. Vill man handla seriöst måste man diversifiera sin portfölj.

Henrietta Henriksson – Examinerad via TA gruppen

Vad lär man sig under kursens gång?

Det beror lite på vilken nivå du befinner dig i idag. En person som kommer från bland annat Handelshögskolan har rätt god inblick i Makroekonomi. Om du inte har det börjar vi med en allmän kurs i just Makroekonomi då det är de som driver marknaden. Efter Makroekonomi bör man välja inriktning om man vill handla manuellt eller via vår handelsrobot. Vår Handelsrobot hittar kursvinnare och aktieraketer fullt automatiskt.

dsc9432
tradingkurs lobby

Manuell handel

När vi kommer till manuell handel börjar vi med att öppna ett konto med en reglerad mäklare. I vårt fall har vi valt Accuindex då dem är internationellt erkända och har fler licenser än till exempel CMC Markets och IG. Licenserna är viktiga då det handlar om försäkringen av ditt kapital. Vår tradingkurs varesig manuell eller automatisk är via MT4.

 • Indikatorer och mönster
 • Patterntrading
 • Makroekonomiska effekter på marknaden
 • Stresshantering
 • Psykologisk förberedelse

Automatisk handel

Vid valet av automatisk handel går vi igenom grundläggande serverkunskaper och inställningar för handelsroboten. Vi går igenom volatilitet och hur den påverkar olika marknader samt korrelationen. Korrelationsrespons av roboten är viktig säger en involverad. Det är viktigt att förstå hur du skall handla. Vid varje tradingkurs får du även kurslitteraturen hemskickad.

 • Indikatorer och mönster för automation
 • Behandling av inställningar för automation
 • Korrelation
 • Makroekonomiska responstider
 • Maskinlärning

Vill du lära dig att daytrada marknaderna som ett proffs? Följ då med TA Gruppen i det historiska Göteborg på vår utbildning i daytrading! Du får handla på marknaderna från vårt handelsgolv med utsikt över Göteborgs skyline från läktaren. Dessutom får du lära dig alla de färdigheter du behöver för att lyckas med daytrading av vårt expertteam av instruktörer!

Så vad väntar du på? Registrera dig idag och börja din resa mot att bli en professionell daytrader! Vi ser fram emot att välkomna dig till vår utbildning i Göteborg!

P.S. Daytrading är inte för alla. Vår utbildning är endast lämplig för dem som är villiga att lägga ner den tid och ansträngning som krävs för att lära sig att handla framgångsrikt på marknaderna. Om du inte är säker på om daytrading är rätt för dig rekommenderar vi att du pratar med en av våra instruktörer innan du anmäler dig till vår utbildning. Tack för att du läste!

Daytrading kan vara ett bra sätt att tjäna pengar om det görs på rätt sätt, men det kräver färdigheter och kunskap för att vara framgångsrik. Vår utbildning i Göteborg lär dig allt du behöver veta för att börja daytrada som ett proffs!

Du kommer att lära dig om marknadsanalys, riskhantering och hur man utvecklar och följer en handelsplan. Dessutom kommer våra expertinstruktörer att finnas där för att svara på alla frågor du har och hjälpa dig på vägen.

Så vad väntar du på? Anmäl dig idag och börja din resa mot att bli en professionell daytrader! Vi ser fram emot att välkomna dig till vår utbildning i Göteborg!

Aktieutbildning hos TA Gruppen

När det kommer till våra aktieutbildningar sköts dessa via Infront som är Avanzas handelsplattform för professionella daytraders inom aktiemarknaden. Vi går även igen följande plattformar och mäklare för att visa fördelar och skillnader mellan olika typer av system och inkomstmöjligheter. När du går vår kurs i aktier lär du dig följande.

 • Autotrader – Nordnet
 • Infront – Avanza
 • Metatrader IG
 • Copytrading – Etoro

Det kan vara viktigt att se skillnaden i vilka möjligheter som finns i olika typer av system, hos Etoro har du till exempel även intäktsmöjligheter på att andra följer dina positioner i en följa john effekt, såkallad copytrading. Har man ett mindre kapital kan det vara ett mycket bra ide att använda just Etoro av anledningen att din egen handelsportfölj han växa genom att andra betalar avgifter för att följa dig säger Henrik Ren Chefsanalytiker på TA Gruppen.

Även om du enbart kan Spara 3000kr i månaden men samtidigt kan tjäna 10 000kr till ditt handelskonto på att andra följer dig så har du på ett år tjänat 156,000kr. Man skall inte oroa sig över skatten på en sådan lösning då den betalas på det som betalas ut till ditt bankkonto och deklareras.

Online coachning skype

Hur betalar man?

För kurserna betalar du till vårt bolag och du får kursmatrial hemskickat till din address. När du har mottagit din kurslitteratur är du redo att komma och studera hos oss i Läppstiftet vid lilla bommen i Göteborg. Aktiekunskap för nybörjare är på en mycket låg nivå i just Sverige, vi har därför skapat ett kursutbud för att du som sparare skall ha möjlighet att se hur vi handlar i realtid på TA Gruppen. Unga aktiesparare bör lära sig redan inann man börjar investera, det gör man dock lättast genom att ta till handling och lära sig praktiskt säger Henrik Ren.

Vi håller kurserna on demand med tanke på att vi även handlar aktivt på börsen i realtid på kontoret.

Vill du veta vart man kan få gratis trading kurs? Klicka då här!

Vanliga Frågor & Svar – FAQ – Tradingkurs i Göteborg

Vad är Sveriges mest prestigefyllda aktieskola i Göteborg?

Sveriges mest prestigefyllda aktieskola i Göteborg är en skola som drivs av doktorander från London School of Economics vid Lilla Bommen i Göteborg tillsammans med utbildade ingenjörer från Chalmers.

Vad erbjuder denna aktieskola för kurser?

Denna aktieskola erbjuder en rad olika kurser som hjälper studenterna att utveckla sina handelsfärdigheter och kunskaper. Kurserna har fokus på praktisk utbildning och erfarenhet från den verkliga världen och ger studenterna verktygen de behöver för att lyckas inom affärsvärlden.

Vad är speciellt med denna aktieskola?

En sak som gör denna aktieskola speciell är att den är Sveriges äldsta och mest prestigefyllda tradingskola. Skolan har också erfarna lärare och en mängd resurser tillgängliga för studenterna.

Vem är lärare på denna aktieskola?

Lärarna på denna aktieskola är internationellt erfarna prop traders från utbildningar som Anton Kreil och itpm.com. De har tidigare erfarenhet från företag