VantageFX Recension

Vantage FX är en valutamäklare och CFD-mäklare som regleras av Caymanöarna, australiska finansmyndigheter och Vanuatu Financial Services Commission. Mäklaren erbjuder en stor mängd insättnings- och uttagsalternativ och de flesta är kostnadsfria. När det gäller avgifter har Vantage genomsnittliga valutahandelsavgifter och låga icke-handelsavgifter och tar inte ut en inaktivitetsavgift.

Öppna Konto Med Vantage FX

Att öppna ett konto hos Vantage är en mycket smidig och snabb process eftersom mäklaren levererar på sin löfte om en helt digital kontoöppningsprocess som kan slutföras på mindre än 5 minuter. Vantage har en stor mängd alternativ för insättning och uttag, som är snabba, enkla och mestadels avgiftsfria. Dock är avgifter höga om du använder internationell bankuttag mer än en gång i månaden.

När det gäller handelsplattformen använder Vantage MetaTrader-plattformen, som är mycket anpassningsbar, finns på många olika språk och har en tydlig avgiftsrapport. Det saknar dock en tvåstegs inloggning och dess design är något föråldrad.

Vantages produktportfölj är något begränsad eftersom mäklaren endast erbjuder valuta och vissa CFD:er att handla. När det gäller kundservice kan Vantage förbättra, särskilt vad gäller relevansen hos e-postresponser. Dessutom ger Vantage endast investerarskydd i Storbritannien.

Sammanfattningsvis fick Vantage en 4,8/5-betyg av TA Gruppen baserat på att analysera över 500 kriterier och genom att öppna ett riktigt konto. Jag rekommenderar Vantage för valuta- och CFD-handlare som är bekanta med MetaTrader-handelsplattformarna.

valutamäklare

Avgifter

Vantage har en stor mängd alternativ för insättningar och uttag, som är snabba, enkla och till största delen gratis. Dock är avgifter höga om du använder internationell bankuttag mer än en gång per månad.

Vantage handel avgifter

Vantage’s handel avgifter är i mitten av skalan, vilket betyder att du behöver vara särskilt uppmärksam på tillgångsklasser med höga handel avgifter.

Låt oss bryta ner handel avgifter i de olika tillgångsklasserna som finns tillgängliga hos Vantage.

Handel avgifter

Vantage’s handel avgifter är låga.

Det är väldigt svårt att jämföra handel avgifter för valutamäklare. Så här gjorde vi på TA Gruppen: I stället för att citera långa avgiftstabeller jämför vi mäklare genom att räkna ut alla avgifter för en exempel handel för två valutapar.

Finansieringsräntor

Vantage finansieringsräntor är genomsnittliga.

Om du vill handla med marginal och föredrar att hålla dina positioner länge kan finansieringskostnaderna bli betydande.

Årliga finansieringsräntorVantageFusion MarketsIC Markets
Apple CFD finansieringsräntor6.0%7.8%2.6%
Vodafone CFD finansieringsräntor4.2%-3.1%n/a
EURUSD finansieringsräntor4.3%2.8%2.8%
EURGBP finansieringsräntor3.0%1.8%1.8%

Leverans är en dubbeledged svärd och kan dramatiskt förstärka dina vinster. Det kan också lika dramatiskt förstärka dina förluster. Handel med valuta/CFD med någon nivå av leverage kan inte vara lämpligt för alla investerare.

  • EURUSD, ett populärt valutapar
  • EURGBP, ett annat populärt valutapar

Exemplet i det här sammanhanget skulle innebära att du köper för 20 000 dollar med 30:1 belåning och säljer den efter en vecka.

Detta inkluderar spridningar och finansieringskostnader för alla mäklare.

Här är domen.

Forex handelsavgifterVantageFusion MarketsIC Markets
EURUSD referensavgift$17.9$11.8$12.3
EURGBP referensavgift$13.4$8.5$8.3

Insättningar och Uttag

Vantage har en stor mängd alternativ för insättningar och uttag, som är snabba, enkla och till största delen gratis. Dock är avgifter höga om du använder internationell bankuttag mer än en gång per månad.

Webbplattform för handel

Vantage använder MetaTrader-plattformen, som är mycket anpassningsbar, tillgänglig på många olika språk och har en tydlig avgiftsrapport. Dock saknar den en inloggning i två steg och dess design är något föråldrad.

Plattformar

Vantage erbjuder ett antal topptradingplattformar, inklusive den populära MetaTrader 4 (MT4) och MetaTrader 5 (MT5) utvecklade av MetaQuotes. MetaTrader är fritt tillgängligt på skrivbordet (Windows/Mac), webben och mobilen (iPhone/iPad/Android/Tablet). Alla plattformar uppdateras samtidigt så att du kan öppna, hantera och stänga positioner i realtid från flera enheter. Mäklaren har också sin egen proprietära Vantage-mobilapp för trading.

Man kan använda dessa plattformar om du bara vill studera diagrammen, placera och hantera positioner. Om du däremot har mer komplexa handelsstrategier och vill utforska en mängd inbyggda handelsverktyg, kommer du förmodligen att föredra MT5-plattformen eftersom den har mest funktionalitet. Detta sagt kan MT4 utökas med gratis och betalade tillägg för att förbättra dess möjligheter. Vantage-plattformen är också bra på egen hand, men om du byter mäklare senare kommer du behöva lära dig en annan plattform igen. Andra jämförbara mäklare som har båda MetaTrader-plattformarna inkluderar HYCM.

PlattformTillgänglighet
MetaTrader 4 (MT4)Skrivbord (Windows/Mac), webben, mobilen (iPhone/iPad/Android/Tablet)
MetaTrader 5 (MT5)Skrivbord (Windows/Mac), webben, mobilen (iPhone/iPad/Android/Tablet)
Vantage-mobilappenMobilen (iPhone/iPad/Android/Tablet)

Obs: Alla plattformar uppdateras samtidigt så att du kan öppna, hantera och stänga positioner i realtid från flera enheter.

MetaTrader

VantageFX är en online-mäklare som erbjuder handel med valuta, råvaror, index och CFD:er. De erbjuder handel via deras egna handelsplattform och också via MetaTrader 4 (MT4), en av världens mest använda handelsplattformar.

MT4 är känt för sin användarvänliga gränssnitt och snabba inlärningskurva. Det är enkelt nog för nybörjare, men har också avancerad funktionalitet för erfarna handlare. Plattformen erbjuder många tekniska indikatorer och handelsmallar, och stöder också helt automatiserad handel genom expert advisors (EAs). MT4 är också tillgängligt som en web-trader och som en mobilapp för både Android och iOS.

VantageFX har samarbetat med MetaQuotes, utvecklaren av MT4, för att använda en anpassad oneZero MT4-bro som ansluter plattformen till deras djupa likviditetspooler. Detta hjälper till att säkerställa att priserna är så exakta som möjligt och att mäklaren är på teknologins framkant.

Här nedan finns en tabell som visar nyckelfaktorer till varför MetaTrader är att föredra:

FunktionBeskrivning
Användarvänligt gränssnittMT4 har ett enkelt och lättanvänt gränssnitt som passar både för nybörjare och erfarna handlare.
Snabb inlärningskurvaMT4 är utformad för att vara lätt att lära sig, även för de som är nya på trading.
Avancerad funktionalitetÄven om MT4 passar för nybörjare, har den också avancerad funktionalitet som är användbar för erfarna handlare.
Anpassad broMT4 har ökat prestanda tack vare en anpassad oneZero MT4-bro som ansluter den till djupa likviditetspooler. Detta hjälper till att säkerställa att priserna är så exakta som möjligt och att mäklaren använder innovativa tekniker.
Flera tidsramarMT4 erbjuder 9 olika tidsramar för diagram och 3 olika diagramtyper (linje, stapeldiagram och kandelstickdiagram). Detta gör att handlare kan se på marknaderna på ett sätt som passar deras behov bäst.
Anpassningsbara diagramDiagram för alla handelsinstrument kan laddas in i flera fönster och anpassas efter handlarens preferenser. Detta är användbart för de som vill följa flera instrument samtidigt med olika strategimallar.
Teniska indikatorerMT4 har över 50 tekniska indikatorer som kan läggas till diagram för teknisk analys. Dessa inkluderar populära indikatorer som glidande medelvärden, MACD, Bollinger Bands, RSI, CCI, Stochastics och Parabolic SAR.
HandelsmallarMT4 ger handlare möjlighet att skapa och spara handelsmallar för framtidig användning. Detta är användbart för de som använder flera strategier och vill använda dem snabbt på olika diagram.

Sluta handla manuellt redan nu

Testa ett historisk profitabelt valutasystem som Quantum Hedge Delta från TA Algo-paketet

Ta det nästa steget i din tradingkarriär som affiliate hos TA Gruppen

Har du drömt om att göra en karriär inom trading? Då är TA Gruppen den perfekta partnern för dig. Med våra låga avgifter och starka handelsplattform kan du maximera dina vinster och uppnå dina mål som trader. Men det är inte bara trading vi erbjuder. Om du har ett brinnande intresse för trading och vill göra en karriär inom SEO eller som skribent, är TA Gruppen den rätta platsen för dig. Vi söker ständigt efter talangfulla individer som vill arbeta och leva i solen.

Ta det nästa steget i din karriär och skicka in ditt CV och kontaktuppgifter till info@ta-nyheter.se. Tillsammans kan vi nå nya höjder inom trading och digital marknadsföring.