Wihlborgs Aktie | Fastigheter | Investera | Utdelning | 2022

Wihlborgs aktie är en del av Withlborgs Fastigheter som är ett fastighetsbolag med gedigen erfarenhet av att äga och förvalta kommersiella fastigheter i Öresundsregionen. Företaget har en väl diversifierad portfölj som omfattar kontors- och butiksfastigheter, industri- och lagerfastigheter samt andra typer av projektfastigheter. De har sitt huvudkontor i Malmö och är ett pålitligt namn inom den kommersiella fastighetsbranschen.

Industri, Sektor och Symbol
BörsStockholmsbörsen
SektorFinans
TickerWIHL
VDUlrika Hallengren
Hemsidawww.wihlborgs.se

Investera i Wihlborgs Fastigheter aktie

Wihlborgs-aktien är en sjävlklarhet för många men inte för alla. Här är några anledningar till varför vissa väljer att investera i bolaget:

  • En diversifierad portfölj med högkvalitativa fastigheter: Wihlborgs är stolt över att äga och förvalta en diversifierad portfölj av högkvalitativa fastigheter. Företaget har ett långvarigt engagemang för att skapa värde för sina aktieägare genom aktivt ägande och strategisk förvaltning av sina fastigheter. Utöver sina kärnmarknader i Öresundsregionen har bolaget även investeringar i Köpenhamnsregionen.
  • Ett rykte för kvalitet och excellens: Wihlborgs aktie har byggt upp ett rykte för kvalitet och excellens inom den kommersiella fastighetsbranschen. Företaget är känt för sina starka finansiella resultat, sin aktiva ägarstrategi och innovation inom fastighetsförvaltning. Företaget har fått många utmärkelser och utmärkelser genom åren, vilket vittnar om dess status som ledare i branschen.
  • En solid meritlista för skapande av aktieägarvärde: Wihlborgs fokuserar på att skapa aktieägarvärde genom aktivt ägande och strategisk förvaltning av sina fastigheter. Under årens lopp har företaget levererat starka ekonomiska resultat och aktieägarna har gynnats av deras sunda affärsstrategi. Med ett gediget resultat av värdeskapande är de ett attraktivt investeringsalternativ för dem som vill investera i kommersiella fastigheter.
En bra video som talar om fastighetsbolag på börsen.

Wihlborgs Aktie Utdelning 2022

SEK per aktieX-dagUtbetalning
3,002022-04-272022-05-03
2,6252021-04-282021-05-04
Tabellen är lånad från Avanza.se

Utdelningshistorik

SEK per aktieX-dagUtbetalning
2,252020-04-292020-05-06
1,8752019-04-262019-05-03
1,56252018-04-262018-05-03
Tabellen är lånad från Avanza.se

Investor Relations

Wihlborgs portfölj består av kontorsbyggnader, handelsfastigheter, lager och logistikfastigheter. Företagets strategi är att äga, förvalta och utveckla förstklassiga fastigheter i attraktiva lägen. Verksamheten har en långsiktig och hållbar affärsmodell med ett tydligt åtagande att skapa värde för sina aktieägare.

Bolagets fokus på Öresundsregionen säkerställer att det har en djup förståelse för den lokala marknaden. Detta i kombination med företagets starka finansiella ställning ger en solid grund för långsiktig tillväxt och lönsamhet

Wihlborgs starka finansiella ställning framgår av dess höga kreditbetyg. Standard & Poor’s uppgraderade nyligen företagets kreditbetyg till ”BBB+/A-2” med stabila utsikter. Uppgraderingen återspeglar Wihlborgs starka rörelseresultat och låga skuldsättning.

Wihlborgs har ett diversifierat intäktsflöde med stabila beläggningsgrader och långa genomsnittliga hyrestider. Företaget gynnas också av låga räntor och en gynnsam balans mellan utbud och efterfrågan på de marknader där det är verksamt.

Therése Vingåker
Therése Vingåkerhttps://ta-nyheter.se
Therese Vingåker är forskarassistent i tillämpad matematik vid TA-gruppen med en gedigen bakgrund på Chalmers tekniska högskola. Hon avslutade sina grundstudier i matematik och fysik vid Uppsala universitet 2016. Hennes nuvarande forskning ligger inom området spektralteori och matematisk fysik, med tillämpningar på plasmafysik och kvantmekanik.
En Svensk profitabel handelsrobot

3700+ Svenskar gjorde vinster när börsen föll 2022 med hjälp av TA algo.

TA Algo är Sveriges äldsta handelsrobot för valutor & derivatprodukter. Roboten har ett gediget track record av vinster och skyddar dig som kund mot börsfall.
När börsen föll 2022 förlorade ingen av våra kunder pengar utan tjänade istället. Roboten är lätthanterlig och har tjänat 371% sedan 2019.

  • Courtagefri automatiserad handel.
  • Full kontroll över ditt kapital på ditt eget konto.
  • Roboten är helt gratis för alla kunder.