Ymer Exchange ställer ut optioner på kryptovalutor 2022

För ett tag sedan recenserade vi NellFX som nu har bytt namn till Ymer Exchange. Denna framgångssaga är ägt av det anrika Red mont Solutions som är baserade i Filippinerna och certifierade av Securities & exchange comission. Bolaget som är baserade i Phillipines Stock exchange tower är ett fantastiskt nytänkande bolag som levererar smart contract på smart contract i världsklass.

Bolaget startades med tanken om att ge ut institutionella derivat på kryptovalutor och har redan en femsiffrig kunddatabas. Volym rapporteras enligt Yahoo finance uppgå till 2 miljarder SEK under första kvartalet. Optioner är det tredje mest handlade instrumentet i världen efter valutor och aktier och vi ser fram emot att lära oss mer om hur dessa derivat fungerar över tid.

Hur fungerar optioner på kryptovalutor?

En option är ett spekulativt värdepapper som är välkända på marknaden du satsar en viss summa kapital för att få en avkastning längre fram i tiden. I samband med teknisk analys är optioner en av dem mest värdefulla derivatinstrumenten som existerar. Det är enkelt att dubbla sitt kapital med derivathandel speciellt inom kryptovaluta som rör sig såpass volatilt.

Det viktiga är att man sköter sin riskhantering och självklart inte satsar mer än vad man har råd att förlora. När det gäller optioner är det också mycket viktigt att man utför tekniska analys för att nå bästa möjliga avkastning.

Genom Teknisk analys hos Ymer som sköts via det trevliga tradingview gränssnittet är det hyffsat enkelt att pricka rätt och avkastningen är enorm.

Exempel: Om lista har 1000kr och investar 500kr i en 30 sekunders option får lista en avkastning på 500+87% av grundvärdet av det investerade kapitalet, avkastningen blir således 935 plus hennes initiala kapital av 500 i ”funding account”. Lisa har gjort sig en avkastning på 43.5% av sitt totala konto via en trade i optioner.

För din optionshandel väljer du simpelt YMER Exchange

Utöver att handla med derivat kan man även deltaga i deras automatiserade system för avkastning genom att investera i ICO i själva bolaget. Man kan alltså både trada aktivt och samtidigt skaffa sig själv en option hos själva likviditetsleverantören.

När du väljer att investera i bolagets egen förvaltning av tokens stärker du även försäkringen på om din egen trading skulle gå åt fel håll säger experten Daniel tomic från TA Gruppen.

När det gäller investeringsstrategier finns det några saker som alltid är viktiga att tänka på. En är att diversifiera din portfölj, så att du inte lägger alla dina ägg i en och samma korg. En annan är att noggrant undersöka de investeringar du gör, för att se till att du förstår riskerna och de potentiella vinsterna.

För svenska investerare är ett av de bästa sätten att investera i aktier och fonder ymer.exchange. Denna online-börs erbjuder ett brett utbud av CFD-produkter som gör att du kan handla med hävstång, så att du kan göra potentiellt större vinster på dina investeringar.

ymer.exchange är baserat i Filippinerna och grundades 2017 av två erfarna handlare som såg ett behov av ett bättre sätt att handla med aktier och fonder. Börsen har snabbt fått ett rykte om sig att vara användarvänlig och pålitlig, med ett brett utbud av produkter och funktioner som gör det enkelt för investerare på alla nivåer av erfarenhet att handla med CFD:er.

En av de största fördelarna med att handla på ymer.exchange är hävstången som erbjuds på många av produkterna. Detta kan göra det möjligt för investerare att göra mycket större vinster på sina investeringar, men det innebär också en större risk. Det är viktigt att komma ihåg att hävstångseffekten kan fungera åt båda hållen och att förluster också kan förstoras om marknaden rör sig mot dig.

En annan fördel med ymer.exchange är det breda utbudet av produkter som finns tillgängliga för handel. Du kan handla med aktier, index, råvaror och valutor samt en mängd olika ETF:er och gemensamma fonder. Detta gör det enkelt att bygga en portfölj som återspeglar dina egna investeringsmål och din risktolerans.

Teamet på ymer.exchange arbetar ständigt för att förbättra plattformen och lägga till nya funktioner som kommer att gynna investerare. I mars 2018 lade de till stöd för stop-loss-ordrar, som hjälper investerare att skydda sina vinster genom att automatiskt sälja aktier om de faller under en viss prisnivå.

Så varför ska svenska investerare överväga att handla med CFD:er på ymer.exchange? Det finns flera olika anledningar

Det första skälet är helt enkelt bekvämlighet – med ymer.exchange kan du handla från var som helst i världen 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Plattformen är webbaserad, så det finns ingen mjukvara att installera, och den är lätt att använda oavsett om du är nybörjare eller erfaren handlare

Det andra skälet är likviditet – eftersom ymer.exchange är baserad i Filippinerna erbjuder den hög likviditet för svenska aktier och fonder. Det betyder att du kan gå in och ut ur handel snabbt och enkelt, utan att behöva vänta på att någon ska sälja eller köpa aktier från dig

För det tredje erbjuder ymer.exchange stort värde för pengarna – med låga provisioner och inga avgifter för insättningar eller uttag är det en av de mest prisvärda börserna som finns

För det fjärde erbjuder ymer ett brett utbud av produkter vilket ger investerare många valmöjligheter när de bygger upp sin portfölj. Du kan handla med aktier, index, råvaror och valutor samt ETF:er och värdepappersfonder – vilket gör det enkelt att hitta investeringar som matchar din risktolerans och dina investeringsmål

Slutligen erbjuder ymer bra kundservice – med kunnig personal som alltid gärna hjälper till kommer du aldrig att fastna när du försöker lista ut hur du ska använda plattformen eller vilken produkt du ska investera i härnäst

Priset för en option kallas premie

En premie är det du betalar för att gå in i din option, du väljer enkelt om du vill gå in med en mindre summa och hur din balans fördelas mellan ditt trading och fundingkonto. Du kan alltså inte förlora mer än vad du har på tradingkontot vilket vi anser är väldigt bra med tanke på att alla derivat är spekulativa och innebär risk.

Bolaget har valt att även ge ut optioner i företag inom kryptobranschen och vi tror att detta kan bli nästa typ av BOOM i marknaden precis om under NFT-vågen.

Optioner ställs ut på den underliggande marknaden exempelvis Ethereum

När en options ställs ut är det du som kund som placerar en put eller call det kallas och för rise eller fall där du investerar en viss summa kapital och om du gör vinst tjänar du 187% på satsat kapital. Binära optioner på kryptovalutor har blivit otroligt lukrativt för investerare som ofta satsar månadslånga optioner på Bitcoins uppgång när den går ner.

Kucoin står som tredjepartsgarant för bolagets kapital

I sitt samarbete står Kucoin som likviditetsleverantör samt custodian för samtligt kapital som sätts in hos Ymer Exchange, kapitalet är därför tryggat via institutionella avtal mellan Ymer exchange och Kucoin. Användaren behöver inte förlita sig på Ymer Exchange som använder sig av en såkallad Non custodial tekonologi. Ymer exchange har istället fokuserat sig på att använda STP lösningen för robothandel och derivathandel medans Kucoins står för säkerheten av kundens kapital.

Vad innebär en option?

En option är ett derivatinstrument som är riskfyllt men otroligt givande, du köper för ett pris idag och tjänar på mellanskillnaden från dem andra investerarna som tagit en option åt andra hållet inom ett visst tidsrum.

Hur fungerar ett optionsprogram?

Ett optionsprogram fungerar på sådant sätt att du som anställd i exempelvis en exchange kan få belöning om bolagets presterar bättre än förväntat när ditt optionsavtal löper ut.

Hur tjänar man pengar på optioner?

Det är viktigt med just teknisk analys inom optioner, det är nämligen avgörande för att förstå vart priset är på väg. När du gjorde din research och placerat din option är det bara att vänta in vinsten.

Vad är definitionen av optionshandel inom finans?

Optionstrader eller optionshandlare är definerade som short to medium term market actors.

Kan jag tjäna på optionshandel och vad är riskerna?

Du kan bli mycket förmögen på att handla optionen men du kan även bli fattig baserat på om du inte sköter din tekniska analys rätt eller håller dig till din tradingplan precis som med aktier fast i ett högre tempo.

Lennart Johansson
Lennart Johansson
Lennart Johansson är student vid Luleå tekniska universitet i Sverige. Han har en bakgrund som systemingenjör på Microsoft på Irland. Lennart studerade rymdteknik, vilket gav bränsle åt hans kärlek till rymden och allt som har med den att göra. Han är en ivrig inlärare och älskar att utmana sig själv med nya saker. Lennart letar alltid efter möjligheter att utveckla sig själv och förbättra sina färdigheter. Han brinner också för att hjälpa andra att växa och uppnå sin potential.
Sveriges äldsta handelsrobot

3600+ Svenskar har inte fel. Är du också intresserad av att handla aktier på autopilot?

  • Du får ett förmånskonto med billigare courtage.
  • Du har full kontroll över ditt eget kapital & din egen riskhantering.
  • Copy tradingen är helt kostnadsfri för dig som förmånskund.
  • Det tar 3 minuter att registrera ett konto skicka in dina uppgifter o komma igång med TA Algo.