Ymer Exchange Recension: Komplett 2022
Ymer Exchange - Komplett Recension 2022

Ymer Exchange är en av de mest kända nätmäklarna i Europa. De erbjuder en mängd olika handelsalternativ och är specialiserade på Copy Trading. De har en alldeles egen plattform för detta ändamål som du kan använda istället för att förlita dig på tredje-parts mäklare. Ymer är en trading-mäklare som tillhandahåller produkter för handlare av alla typer. De erbjuder aktier, råvaror som olja och guld tillsammans med Forex och kryptovalutor. Detta kan handlas på deras egna tradingplattform för att tillgodose olika portföljer från hela världen!

I den här recension gör vi en djupdykning i Ymers mäklare och framförallt deras sociala trading!

Vad är Ymer Exchange? – En introduktion av mäklaren

Ymer Exchange är en relativt ny och innovativ Copy Trading-mäklare som har varit verksam sedan 2016.

Dess CFD-baserade plattform erbjuder handlare möjligheten att enkelt investera med olika tillgångar och kryptovalutor. Detta genom sitt användarvänliga gränssnitt.

Mäklaren är registrerad under EFDNC finansiella registrar i Nya Kaledonien och erbjuder sina tjänster till större delen av världen. Deras huvudkontor är baserat i Kuwait City. Dessutom erbjuder de en rad konkurrenskraftiga funktioner som social handel (även kallat Copy Trading) via olika portföljer, inriktade på olika strategier.

På deras handelsplattform erbjuds en mängd olika valutapar och kryptovalutor. Här nedan kommer en lista på några utav dem:

Kryptovalutor
 • BTC/USD
 • ETH/BTC
 • LTC/BTC
 • BTC/SEK
 • USDT/USD
 • SAND/USD
 • APE/USD
Valutapar
 • EUR/USD
 • USD/JPY
 • USD/SEK
 • USD/CHF
 • NZD/USD
 • AUD/USD

Ymer erbjuder en handelsplattform för investerare som vill få tillgång till 15 olika råvaror, 50 valutapar och 15 kryptovalutor. De erbjuder också 13 index-CFD:er samt 111 aktie-CFD:er, vilket gör dem till den perfekta platsen om man vill investera sina pengar i flera finansiella instrument. Tack vare deras sociala trading så kan vem som helst hitta rätt investeringsstil som passar bäst – oavsett om det gäller stora aktier som Google eller kryptovalutor som Bitcoin.

Mäklaren är ett utmärkt ställe att börja handla på om man är nybörjare. De erbjuder låga spreadar och avgifter, med ett lågt insättningskrav på bara €500 eller ännu mindre! Ymer rekommenderar att nya kunder sätter in minst 2000 euro på sitt konto för social trading. På så sätt blir det ingen fördröjning eller dyra avgifter.

Är Ymer Exchange Reglerat? 

Ymer Exchange är registrerad och reglerad av den Kaledoniska registraren Enregistrement Financier de Nouvelle Caledonie (EFDNC). Kuwait har varit dess hemvist i många år nu sedan deras start som Ymer Exchange LLC. Tack vare dess mäklarlicens med EFDNC kan du känna dig trygg med dina investeringar hos dem.

Deras godkännande av registraren ser till att inget går fel under någon handelssession, samtidigt som de tillhandahåller service av högsta kvalitet 24 timmar per dag, 7 dagar i veckan. Förutom mäklarlicens har Ymer Exchange LLC dessutom vidtagit åtgärder för att garantera säkerheten för sina kunders medel, med ett femte direktiv mot penningtvätt.

Det innebär att alla insättningar som kunderna gör nu är segregerade och de erbjuder ett skydd mot negativa saldon. Detta skyddar användarens kapital från att gå förlorade om något oväntat skulle hända i den ständigt föränderliga värld vi lever i idag! Europeiska unionen har ett regelverk som skyddar insättningar på upp till 20,000 euro. Detta innebär att du inte behöver tillstånd från din bank innan du gör en internationellt inriktad insättning!

Hur Man Använder Ymer Exchange

Ymer Exchange är en Copy Trading-mäklare online som erbjuder nybörjare och erfarna handlare en möjlighet att lära sig grunderna, för att få en balanserad förståelse för hur bland annat kryptovalutamarknaden fungerar.

De erbjuder online-kurser och live-sessioner med sin utvalda account manager. De har skapat en tillräckligt enkel miljö, så att även de som inte är alltför bekanta enkelt kan komma igång. Att handla kan dock vara skrämmande, men när du enkelt kan följa en experthandlare via Ymers sociala trading (Copy Trading) så blir det mindre skrämmande.

Börja med att följa en expertportfölj som Farmex och låt den arbeta dig uppåt efter behov! Ymer Exchange erbjuder många olika tillgångar för handlare som vill ha en mer utmanande upplevelse på marknaderna.

Med hjälp av hävstång upp till 1000 gånger så kan exponering anpassas till den investeringsstil som passar bäst. Man kan också få hjälp med att räkna ut vilken portfölj som fungerar bäst baserat på tidigare resultat, utan att ha gjort något åtagande ännu på något sätt.  Plattformen är lätt att använda och har funktioner som mer erfarna handlare kan dra nytta av. Den är snabb för nybörjare, samtidigt som den tillhandahåller komplexa funktioner och automatiserad trading via Copy Trading.

Användare kan se alla aspekter på sina handelsdiagram samt de relaterade objekten som tillgångslistor eller historik. Det finns också ett alternativ vid varje Copy Trading-portfölj, som med ett klick ger tillgång till mer detaljerad information, vilket verkligen hjälper till att sätta saker och ting i perspektiv innan man fattar beslut.

Insättningar och Uttag

Ymer Exchange är en väletablerad Copy Trading-mäklare som erbjuder krypto som insättningsalternativ. Man kan alltså enkelt göra insättningar med kryptovalutor som Bitcoin, USDT, Ethereum och Litecoin. Alla deras affärer är också garanterade av europeiska standarder, vilket innebär att de har en hög säkerhet där dina pengar är trygga.

Uttagen kommer utan avgifter vilket säkerställer att det aldrig blir några problem att ta ut. Detta är något som också skiljer sig från de flesta mäklare som ofta har en uttagsavgift. Ymer Exchange är förövrigt en respekterad leverantör av finansiella tjänster som är stolt över sin transparens och följer den vägledande principen om Client Fund Security.

Alla betalningar hanteras genom deras internationella betalavdelning, vilket innebär att de endast kräver KYC (Know Your Customer) innan de autentiserar din transaktion. När det väl är gjort så finns det inga bekymmer för varken insättningar eller uttag!

Support och Service

Ymer Exchange:s plattform är alltid tillgänglig. De har en riktigt bra supportavdelning som är öppet under kontorstid på vardagar, men också under helger. Mäklaren erbjuder livechatt via deras webbplats. Denna tjänst är tillgänglig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan och 365 dagar om året!

Kan Man Tjäna Pengar Med Copy Trading?

Det är möjligt att tjäna pengar med hjälp av Ymer Exchange:s urval av Copy Trading-portföljer. Men kom ihåg att som alla investeringar innebär det risker och du bör veta vad som händer med dina medel innan du tar detta tillvägagångssätt på allvar – även om det bara är som ett utbildningsverktyg! Du bör alltid kopiera portföljer som ett lönsamt, historiskt resultat. Ge inte bara blint ditt öde till vem som helst utan gör din research innan du investerar pengar i en viss strategi. Rätt portfölj visar oftast en hög avkastning i genomsnitt (över 100 % i vissa fall!). Utsätt dig däremot inte för risker om du inte verkligen har råd att förlora allt som investerats med denna typ av trading.

Har Ymer Exchange dyra avgifter?

Med avgiftsfri social trading utan uttagsavgifter är Ymer Exchange en konkurrenskraftig mäklare. Avsaknaden av insättningsavgifter gör också att de sticker ut i sin bransch eftersom andra mäklare tar ut allt från 5 dollar för uttag. 

Summering

Ymer Exchange är en nätmäklare som garanterar dig en professionell tradingupplevelse för alla nivåer. De har börjat skapa sig ett tungt namn inom branschen med några av de främsta portföljerna för social trading. För att använda deras tjänster på bästa sätt så rekommenderar vi att man deponerar tillräckligt med kapital på sitt konto. Även fast social trading kan vara mycket lönsamt så svänger det, precis som all övrig trading. Handla aldrig med pengar du inte är villig att förlora!

Ymer Exchange erbjuder både manuell och automatisk trading. Att kopiera någon annans affärer via social trading (Copy Trading) kan dock vara en riktigt riskfylld affärsverksamhet. Man kan bli bränd ganska lätt om man inte gör sin forskning och tar reda på vilken typ av risk man är villig att ta, men det finns också många som kommer att dra nytta av det. Ju mer information du har desto bättre. Därför rekommenderas det alltid att du pratar med din account manager innan du handlar, för att tillsammans försöka hitta den bästa portföljen för dig.

Du bör känna till åtminstone några grunder om hur dessa fungerar för att kunna fatta ett välgrundat beslut om vilken Copy Trading-portfölj som är rätt för dig själv: Vad är den genomsnittliga månatliga avkastningen/förlusten under 10 år? Hur mycket risk togs genom att välja antingen konservativa investeringar som ger lägre vinster men ändå skyddar mot förluster? Efter att ha sett till dessa grundläggande principer och att allt är i linje med dina investeringsmål och risktolerans.

Tack vare Ymers högteknologiska tradingplattform kan man även riskhantera manuellt om man känner för det. För att verkligen maximera din investeringspotential är det viktigt att du förlitar dig på de verktyg som de erbjuder. Använd en mängd olika analyserings- och handelstekniker för att hitta möjligheter på olika marknader med olika riskförhållanden. Kom ihåg att det alltid kommer att finnas en risk till förlust, så se till att dessa investeringar passar in i budgeten innan du satsar kapital!

ValutamäklareVad vi tyckerErbjudandeSkapa konto
Automatisk robothandel
Ymer Exchange är mellanösterns främsta onlinemäklare
Ymer Exchange är mellanösterns främsta onlinemäklare

Ymer exchange är mellanösterns snabbast växande börs för robothandel, Detta får du som förmånskund:

 • Förmånskundspaketet - Gratis
 • Aktiehandel på autopilot - Gratis
 • Riskhanteringspaketet - Gratis
ÖPPNA KONTOLäs recensionen
Sveriges äldsta handelsrobot

3600+ Svenskar har inte fel. Är du också intresserad av att handla aktier på autopilot?

 • Du får ett förmånskonto med billigare courtage
 • Du har full kontroll över ditt eget kapital & din egen riskhantering.
 • Copy tradingen är helt kostnadsfri för dig som förmånskund.
 • Det tar 3 minuter att registrera ett konto skicka in dina uppgifter o komma igång med TA algo

Astrazeneca Aktie | AZN | Kurs | Utdelning

AstraZeneca är ett globalt, vetenskapsdrivet biofarmaceutiskt företag som fokuserar på upptäckt, ut...

SEB Aktie 2022 | Invest | Riktkurs | Utdelning

SEB är en nordisk finanskoncern som har varit verksam i över 150 år. Banken erbjuder ett brett utbu...

Investtech: Så Fungerar Det 2022

Investtech är ett skandinaviskt företag som grundades 1997. Företaget är en ledande leverantör av b...

E-Krona: Statliga Pengar i Digital Form

E-kronan är ett nytt projekt som utvecklas av den svenska Riksbanken med avsikt att ge ut statliga ...

Africa Oil Aktie: Därför Investerar Folk 2022

Africa Oil Corp. är ett kanadensiskt olje- och gasbolag med produktions- och utvecklingstillgångar ...

Aktietips 2022: Så gör man bra aktieaffärer

Det behöver inte vara särskilt svårt att bli rik på aktier. Problemet är att det ständigt dyker upp...

Aktiekurser 2022: Så ser dagens aktiekurs ut

Om du vill handla med aktier är det viktigt att förstå aktiekurser, men också hur man kan använda d...

Utländska aktier & Börser i världen

Politisk stabilitet är en viktig faktor att ta hänsyn till inom utländska aktier när du väljer var ...